Personel Alımı

İş arayanlar dikkat! Başvurular yarın sona eriyor!

Türkiye’de binlerce kişinin iş aradığı bugünlerde İBB kariyer sayfası üzerinden 12 Aralık gününde yayınlanan personel alım ilanı yarın sona eriyor.

KPSS’siz en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağı açıklanan personel alım ilanına başvuru yapacaklar için sayılı saatler kaldı.

İBB bünyesinde görev yapacak personeller ilgili olarak başvuru şartları da açıklandı.

İBB PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI

Yayınlanan başvuru şartları arasında en az lise mezunu, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmayan ya da askerliği en az 2 yıl tecilli olan adayların başvuru yapacağı duyuruldu. Ayrıca başvuru şartları arasında şu şartlar sıralandı:

• Diksiyonu düzgün, yazılı ve sözlü iletişimi güçlü, insan ilişkileri kuvvetli, takım çalışmasına yatkın,

• Microsoft Office programlarını aktif olarak kullanabilen,

İş arayanlar dikkat! Başvurular yarın sona eriyor!

• Çağrı merkezi sektöründe en az 6 ay deneyimli,

• Yoğun iş temposuna ve vardiya sistemine uyum sağlayabilecek,

ÇAĞRI MERKEZİ OPERATÖRÜ PERSONEL ALIMI YAPILACAK

İBB bünyesinde görev yapacak personel alım ilanında iş tanımı kısmında, “Gelen istek, şikayet ve çağrıları yanıtlamak,  Vatandaşların taleplerini alarak çözüme kavuşturmak. İstanbul’u çok seven çalışma arkadaşları aramaktayız. İstanbul Avrupa Yakası için; Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece, Bağcılar, Güngören, Esenler, Başakşehir, Beylikdüzü, Avcılar, Zeytinburnu ve çevre ilçelerinde ikamet eden, ‘’Çağrı Merkezi Operatörü’’ işe alımı yapılacaktır.” ifadeleri yer aldı.

İBB ONLİNE İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ