Personel Alımı

İŞKUR aracılığı ile bekçi alımı yapılıyor ! İşte başvuru detayları

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile istihdamda destek amacı ile personel alımı kapsamında ilanlar yayımlanmaktadır. Yayımlanan ilanlara göre bekçi alımı yapılmaktadır. 

GENEL ŞARTLARA HAİZ OLMAK GEREKİYOR

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılı ile yayımlanan her ilan için özel şartlar bulunmaktadır. Ancak ilanlara başvuru yapacak olan adayların öncelikli olarak genel şartlara haiz olmaları gerekmektedir.

Adayların başvuru şartları detaylarını incelemeleri gerektiği ifade edilirken kadrolara göre farklılık gösteren şartlara uyumlu olmayan adayların başvuru şartlarının geçersiz sayılacağı açıklandı. Tüm bunların yanı sıra Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan ilanların son başvuru tarihleri değişmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanlara başvuru yapacak olan adaylar aşağıda belirtildiği gibi “Açık iş sayısı” bağlantısına tıklayarak meslek arama bölümüne ‘bekçi’ yazarak ilanlara ulaşabilir ve başvuru yapabilirler.

İŞKUR aracılığı ile bekçi alımı yapılıyor ! İşte başvuru detayları

Bir Yorum

  1. İlk okul mezunuyum 2 çocuk basıyım cekmeköyde oturuyorum 10 yıldır bekçilik yapıyorum 1977 doğumluyum

  2. SELAM TÜM VATAN SEVENLERE..BEKÇİLİK .32 YAŞ OLSA İYİ OLUR OLGUNLUK HERZAMAN TERCÜBE DEMEKTİR BENİ BEKÇİ YAPSIN LAR GÖRSÜNLER TEMİZLİK NASIL YAPILIYOR BUDA BİR TERCÜBEDİR HERKEZE SELAMLAR

  3. Ayrımcilik var, neden ilk okulu alamiyorlar neden 32 yaşindaki leri alamiyorlar oyle olurmu ya

  4. lise olması şartmı yoksa orta okulda girebiliyomu sınav ve mulakat

  5. Eski hükümlü olduğumdan kimse iş vermiyor.lütfen bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.