Personel Alımı

İŞKUR Aracılığı İle Havalimanı Personeli Alımı Yapılıyor !

Türkiye İş Kurumunun resmi web adresi üzerinden çeşitli ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre havalimanı personeli alımı yapılmaktadır. Söz konusu personel alımı İŞKUR’da “Hava Limanı Yolcu Hizmetleri Görevlisi” başlığı ile paylaşıldı. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu ilanlara başvuru yapacak olan adayların İŞKUR’a kayıtlı olmaları gerekiyor. Kuruma kayıtlı olmayan adayların online olarak kayıt olmaları gerekmektedir. Bunun ardından adaylar aşağıdaki linkler aracılığı ile başvurularını yapabileceklerdir.

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Buna göre adayların şu şartlara haiz olmaları gerekmektedir:

“Türk vatandaşı olması, şirket tarafından belirlenen eğitim şartının sağlaması, görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmaması, erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmaması; askerlik görevini yapmış olması, yapmış sayılması veya tecilli durumda bulunması, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olması. En az lise mezunu, Dış görünümüne önem veren ve güler yüzlü, Ekip çalışmasına yatkın, Sorumluluk sahibi, Uzun süre ayakta aktif olarak çalışabilecek, Yolcu ve yolcu yakını memnuniyetine önem veren, Vardiyalı çalışma düzenine uyum sağlayabilecek. Yoğun iş temposuna ve ekip çalışmasına uyum sağlayabilecek”

Bir Yorum

  1. İşsizım iş arıyorum şoför yada temizlik işleri yapabilirim

  2. şöforlük yaparim ambulas şöforlüyü yapabilirim ne olursa yaparm

  3. Yeni evliyim öle sürekli is degistiren biri degilim b sınıf ehliyetim var is arıyorum ne iş olursa yaparım 5530851371