Personel Alımı

İŞKUR, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne işçi alımı yapılacağını duyurdu!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Manisa Çalışma Ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne işçi alımı yapılacağını duyurdu. İŞKUR’un ‘’kamu iş ilanları’’ sayfasında yer alan ilanda, engelli ve engelsiz kadrosuna büro işçisi alımı yapılacağı belirtildi. Peki, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne hangi öğrenim şartlarından büro işçisi alınacak? İş başvuruları nereye ve ne zaman yapılacak? Başvuru şartları ve diğer detaylar aşağıda verilmiştir.

İSTENİLEN MEZUNİYET ŞARTI

Engelli lisans mezunu 4 büro personeli alımı

Engelli önlisans mezunu 5 büro personeli alımı ve

Engelsiz önlisans mezunu 3 büro personeli olmak üzere toplamda 12 işçi alımı yapılacaktır.

İŞ BAŞVURULARI NEREYE NE ZAMAN YAPILACAK?

İl milli eğitim müdürlüğüne alınacak işçiler başvurularını İŞKUR’un resmi internet sayfası üzerinden yapacaktır. Başvurular başlamış olup, adayların en geç 13 Temmuz 2020 tarihine kadar İŞKUR sayfasına girerek başvuru kayıtlarını online olarak yapmaları gerekmektedir.

İlan şartlarını taşıyan adaylar; ilanın yayınlandığı tarihten itibaren 5 gün içinde esube.iskur.gov.tr internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir.

ÖZEL ŞARTLAR:

A) İşe Alınan işçiler en az 5 yıl süre geçmedikçe herhangi bir nakil talebinde bulunamayacaktır.

B) Sözlü Sınav Tarihi: 28 Temmuz 2020 Salı

Görüşme Yeri: İsmet İnönü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonu