Personel Alımı

İŞKUR tarafından Milli Savunma Bakanlığı’na (MSB) en az önlisans mezunu kadrolu işçi alımı yapılacak! Peki MSB İşçi alımı başvuru şartları nelerdir?

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), bugün yeni bir istihdam için İŞKUR üzerinden iş ilanı yayınladı. Yapılacak işçi alımının, MSB iştiraklerinden Akaryakıt İkmal Ve Nato Pol Tesisleri İşletme Başkanlığı Ankara İşletme Müdürlüğüne yapılacağı bildirildi. MSB’den yapılan resmi açıklama şöyle;

‘’Başkanlığımız Ankara İşletme Müdürlüğüne engelli 1 sürekli işçinin açıktan alınmasını teminen; Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü Çankaya Hizmet Merkezinden işgücü talebinde bulunulmuştur.

Söz konusu 1 engelli sürekli işçi için aranılan şartlar, Ankara Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) İl Müdürlüğü Çankaya Hizmet Merkezi tarafından, 01 /07/2019 tarihinde www.iskur.gov.tr internet sayfasından yayımlanacak olup isteklilerin söz konusu ilanı takip etmeleri gerekmektedir’’ denildi.

Ünvanı: Kalifiyeli İşçi/Engelli

Öğrenim durumu: Önlisans

Branşı: Bilgisayar/Bilişim Teknolojileri

Bir Yorum

  1. Bize biraz daha iyi eğitim verseydi hocalarımız belkide bizlerde üniversite mezunuyduk.Ama lise mezunuyuz maalesef çünkü herşey bizde degiy iyi eğitimde bitiyor.Biraz lise mezunlarını düşünseniz.

  2. Bize biraz daha iyi eğitim verseydi hocalarımız belkide bizlerde üniversite mezunuyduk.Ama lise mezunuyuz maalesef çünkü herşey bizde degil iyi eğitimde bitiyor.Biraz lise mezunlarını düşünseniz.

  3. İnsan ne kadar kendini iyi yetistirirse yetistirsin herhangi bir meslekte ne kadar iyi olursa olsun diploma gozetiliyor bunun yerine pratikte iyi olmak mükemmel olmak hic bir işe yaramıyor. işi ehline veriniz..