Personel Alımı

İŞKUR tarafından TCDD’ye KPSS şartsız ve EKPSS şartlı olarak 30 Daimi işçi alımı yapılacaktır! Peki TCDD engelli işçi alımı başvuruları ne zaman?

TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları tarafından, DPB üzerinden 2 ayrı ilan yayınlandı. TCDD, 25’i engelli ve 5’i normal işçi kadrosu olmak üzere toplamda 30 daimi işçi alımı yapılacağına dair duyuru yaptı. Yapılan duyuruda; 25 engelli kadrosu için EKPSS puan şartı sunulurken, 5 Makinist işçi kadrosu için KPSS şartı aranmadı. Aşağıda, TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan 30 daimi işçi alımı ile ilgili resmi ilana ait bilgiler bulunmaktadır.

1 – 25 ENGELLİ İŞÇİ ALIMI RESMİ İLANI;

EKPSS puan sıralamasına göre İŞKUR’ca bildirilecek nihai listede yer alacak adaylar, sözlü sınava katılmak için aşağıda belirtilen belgelerin fotokopileri ile TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü web sitesinde (tcddtasimacilik.gov.tr) yayınlanacak iş talep bilgi formu ve İş Başvuru Formunun eksiksiz olarak doldurarak 29.07.2019-09.08.2019 tarihleri arasında teslim edeceklerdir. Evrak teslimi posta ile veya şahsen olabilir. (Evrak teslimi için adres: TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi İşçi İstihdam ve İş Mevzuatı Şubesi Oda No:2050 Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA). Postada meydana gelen gecikmeler tamamen adayların sorumluluğundadır. Belgelerini teslim etmeyen adaylar kesinlikle sözlü sınava giremezler.

İŞKUR’ca bildirilen nihai listede yer alan adaylar için, evrak teslim sonucu sözlü sınava girmeye hak kazananların sözlü sınav duyurusu www.tcddtasimacilik.gov.tr adresinde yayınlanacak, ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğüne bağlı işyerinde görev alacak engelli işçiler 4857 sayılı iş kanununa göre görev yapacaktır.

İSTENİLEN BELGELER

1) -1 Adet Nüfus cüzdanı fotokopisi

2) -1 Adet öğrenim belgesi (Diploma fotokopisi veya mezuniyet belgesi fotokopisi)

3) -1 Adet Askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir),

4) Engelli raporu (Başvuracak adayın engel oranı %40 dan az olamaz. Bu rapor engelli raporu verme yetkisi olan devlet veya üniversite hastanelerinden alınmalıdır.)

5) Adli Sicil Kaydı (Cumhuriyet Savcılığı veya turkiye.gov.tr den alınabilir.

6) www.tcddtasimacilik.gov.tr adresinde yayınlanacak iş talep formu

7) www.tcddtasimacilik.gov.tr adresinde yayınlanacak iş başvuru formu

8) EKPSS Sonuç belgesi

Engelli kadrosu için tüm bilgilere ulaşmak için lütfen belirtilen link alanını tıklayınız>>>

http://kamuilan.dpb.gov.tr/ilanDetay.aspx?00d376ff-3eae-417a-b136-e526cdc6b60d&kk=113402

2 – 5 MAKİNİST İŞÇİ ALIMI İÇİN YAYINLANAN RESMİ İLAN

Genel Müdürlüğümüze KPSS puanı Şartı aranmaksızın Makinist İşçi alımı yapılacaktır. İŞKUR’ca bildirilecek listede yer alacak adaylar 08.08.2019-09.08.2019 tarihlerinde evrak teslimi yapacaktır. Adaylar evrak teslimini şahsen yapacaklardır.

Evrak teslimi yapan ve evrakları kabul edilen aday sayısı 20’nin üstünde olması durumunda sözlü sınava girecek adaylar noter huzurunda çekilecek kura ile istihdam sayısının 4 katı kadar belirlenecektir. Yine asıl aday kadar yedek aday kura ile belirlenecek, asıl adaylardan evrak teslim etmeyen veya evrakları uygunsuz olan adayların yerine yedek adaylardan evrak teslimi sırasıyla istenecektir. (Örneğin başvurusu kabul edilen aday sayısı 20’nin altında ise kura çekimi yapılmayacak, 30 ise noter huzurunda çekilecek kura ile 20 kişi asıl aday olarak belirlenecek geri kalan 10 kişi yedek aday olacaktır. Başvurusu kabul edilen aday sayısı 40 dan fazla olması durumunda noter huzurunda çekilecek kura ile 20 kişi asıl aday 20 kişi ise yedek aday olarak belirlenecektir.)

Noter huzurunda kura çekimi gerektiği taktirde 22.08.2019 tarihinde TCDD Genel Müdürlüğü Konferans salonunda yapılacaktır. Kura sonuçları www.tcddtasimacilik.gov.tr adresinde ilan edilecektir. (Kura çekimini dileyen adaylar izleyebilir.)

Sözlü sınav TCDD Taşımacılık AŞ Genel Müdürlüğünde yapılacaktır. Sözlü sınav tarihleri ve sonuçları www.tcddtasimacilik.gov.tr adresinde ilan edilecektir.

ÖNEMLİ NOT: Tren makinistliğini kazanan adaylar TCDD Taşımacılık AŞ Sağlık ve Psikoteknik Yönergesinde belirtildiği üzere tam teşekküllü devlet hastaneleri veya resmi üniversite hastanelerinin herhangi birinden sağlık kurul raporu alacaklardır. Sağlık Kurulunda Göz, KBB, Dahiliye, Genel Cerrahi, Ortopedi ve Travmatoloji, Nöroloji, Psikiyatri ve Kardiyoloji bölümlerinin bulunması gerekmektedir. Sağlık kurul raporunda tarama testi (Alkol veya uyuşturucu madde bağımlılığını tespit etmek amacıyla yapılan testtir), Görme Dereceleri (sağ-sol göz ayrı ayrı belirtilmiş); Renk Muayenesi (ishihora testi yapılmış), İşitme Muayenesi (Odiyometri incelemede saf ses ortalaması 500, 1000 ve 2000 frekanslarının ortalaması 0 – 40 dB olmalıdır.); tam kan, tam idrar ve karaciğer ile böbrek fonksiyonlarını içeren biyokimya tetkik değerleri; EKG ve PA Akciğer Grafisi değerlendirmesi (verilerin normal olup olmadığı veya ölçüm sonuçları); SFT (Solunum Fonksiyon Testi) ve tansiyon değerlendirmesi (verilerin normal olup olmadığı veya ölçüm sonuçları belirtilmiş şekilde) bulunacaktır.

EVRAK TESLİM SÜRECİNDE ADAYLARDAN İSTENECEK BELGELER

– www.tcddtasimacilik.gov.tr adresinde yayınlanacak iş talep formu

-www.tcddtasimacilik.gov.tr adresinde yayınlanacak aday bilgi formu

– Tren Makinisti (Seviye 4)” Mesleki Yeterlilik Belgesi (11UY0035-4)

-1 Adet Nüfus cüzdanı fotokopisi

-1 Adet Diploma fotokopisi veya mezuniyet belgesi fotokopisi (Belirtilen bölümlerden mezun olmayanlar kesinlikle kabul edilmeyeceklerdir.)

– 1 Adet Askerlik durum belgesi (terhis, tecil veya muaf olduğunu belirtir),

-1 Adet Adli sicil kaydı (Cumhuriyet Savcılığı veya turkiye.gov.tr adresinden alınabilir.)

İlan hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen belirtilen link alanını tıklayınız>>>

http://kamuilan.dpb.gov.tr/ilanDetay.aspx?514ff70d-3e12-4386-bb07-ad7bfc9a3705&kk=113402

Bir Yorum

  1. Allah için Hatay'da ikamet etmekteyim ben ozurluyum adım kahraman Durmuş bize iş fırsatı verin kpss ye girmisim

  2. Allah için Hatay'da ikamet etmekteyim ben ozurluyum adım kahraman Durmuş bize iş fırsatı verin kpss ye girmisim