Personel Alımı

İşkur Üzerinden 39 Farklı Branşta 443 Öğretmen Alımı İçin İlan Yayımlandı

Yayımladıkları ilanlarla beraber öğretmen alımı yapacağını duyuran özel sektör firmaları ve kamu kurumları 39 farklı branşta 443 öğretmen alımı gerçekleştirecekler.

Söz konusu kadrosunda personel ihtiyacı olan kurumlar ve firmalar yayımladıkları ilanlarla beraber personel ihtiyaçlarını gidermek istiyorlar.

Kamupersoneli.net olarak İŞKUR üzerinden yayımlanan öğretmen alım ilanlarını derledik. 

İŞKUR ÜZERİNDEN ÖĞRETMEN ALIMI YAPILIYOR?

İŞKUR üzerinden yayımlanan öğretmen alım ilanlarında 39 farklı branşta 443 öğretmen alımı yapılacağı belirtildi.

Yayımlanan ilanın detaylarına göre ise başvuruların nereye yapılacağı, başvuru şartları ve başvuruların nasıl yapılacağı hakkında bilinmeyen detayları aktarıyoruz.

HANGİ BRANŞLARDA ALIM YAPILACAK?

İŞKUR üzerinden yayımlanan öğretmen alım ilanlarında 39 farklı branşta 443 öğretmen alımı yapılacağı belirtildi ve söz konusu yayımlanan ilanlarda ise;

Diğer Özel Eğitim Öğretmenleri, Din Kültürü Ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni-Ortaöğretim, El Sanatları Öğretmeni, Elektrik Öğretmeni, Felsefe Grubu Öğretmeni-Ortaöğretim, Fen Bilgisi Öğretmeni-İlköğretim, Fizik Öğretmeni-Ortaöğretim, Grafik Öğretmeni, İlköğretim Matematik Öğretmeni, İngilizce Öğretmeni, İtalyanca Öğretmeni, Kimya Öğretmeni-Ortaöğretim, Makine / Tesviye / Kalıp Öğretmeni, Makine ve Kalıp Öğretmeni, Matematik Öğretmeni-Ortaöğretim, Mekatronik Öğretmeni, Matbaa Öğretmeni, Metal Öğretmeni, Müzik Öğretmeni-Ortaöğretim, Okul Öncesi Öğretmeni, Otomotiv Öğretmeni, Rehber Öğretmen (Psikolojik Danışman), Resim-İş Öğretmeni-Ortaöğretim, Sağlık Bilgisi Öğretmeni, Sınıf Öğretmeni, Sosyal Bilgiler Öğretmeni (İlköğretim), Tarih Öğretmeni-Ortaöğretim, Tasarım Ve Konstrüksiyon Öğretmeni, Tesviye (Talaşlı Üretim) Öğretmeni, Türk Dili Ve Edebiyat Öğretmeni-Ortaöğretim, Türkçe Öğretmeni, Zihinsel Engelliler Öğretmeni-Özel Eğitim, Çocuk Gelişimi Ve Eğitimi Öğretmeni, Coğrafya Öğretmeni-Ortaöğretim, Biyomedikal Cihaz Teknolojileri Öğretmeni, Biyoloji Öğretmeni-Ortaöğretim, Bilgisayar Öğretmeni-Ortaöğretim, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmeni, Almanca Öğretmeni kadrolarına alım yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye genelinde yayımlanan öğretmen alım ilanlarına başvuru yapacak adaylardan bazı şartlar istenilmekte ve adayların bu genel başvuru şartlarına haiz olması gerektiği ifade ediliyor.

Yayımlanan ilanlarda ise adaylarda aranan genel başvuru şartları arasında ise;

T. C. vatandaşı olmak, ilanların yayımladığı şehirde ikamet ediyor olmak veya edebilecek olmak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmamak, unvanın gerektirdiği koşulları yerine getirmek, erkek adayların askerlik görevini yapmış olması, tecilli olması veya muaf sayılması şartları adaylardan aranan genel başvuru şartları arasında yer almakta.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Yayımladığımız bu haberimiz İŞKUR üzerinden öğretmen alımı yapacağını duyuran kurum ve firmaların ilanlarının derlenmesidir.

Yayımlanan ilanlara başvuruda bulunmak isteyen adaylar ilk olarak İŞKUR’un internet sitesine üye olmaları gerekiyor. Üyelik işlemleri yapan adaylar alt kısımda yer verildiğimiz bağlantı sayesinde ilanlara erişim sağlayabilirler.

Öğretmen adayları yapacakları başvurudan önce hangi branş için ilanın detaylarını öğrenmek istiyor ise meslek türü yazan kısıma istedikleri branşın adını yazarak arama yapabilir ve ilanları görüntüleyebilirler.