Personel Alımı

İŞKUR Üzerinden 47 Bin Personel Alımı Yapılıyor

TÜVASAŞ ve Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü’nün de aralarında bulunduğu devlet kurumları ile pek çok özel sektörden kuruluş Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile ilanlarını yayımladı. 

47 BİN PERSONEL ALIMI YAPILIYOR

Kamu Kurumları veya özel sektör firmalarında işçi statüsüyle çalışmak üzere iş arayanlar, ister İnteret Şubesi isterse en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü aracılığıyla sisteme üye olarak ilanlara başvuru yapabileceklerdir. Adaylar internet şubesini kullanarak yayımlanan söz konusu ilanlara kolaylıkla ulaşabileceklerdir.

Adaylar çeşitli kriterler girerek yurtiçi iş ilanlarını arayabilir, kişisel bilgileriyle eşleşebilen ilanlara başvurabilirler. Bunun yanı sıra adaylar çeştili kriterleri girerek yurtdışı iş ilanlarını arayabilir, yurtdışındaki işyerlerine işgücü sevk etmek isteyen işverenlerin iletişim bilgilerine ulaşarak kendileriyle doğrudan temasa geçebilirler. 

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlanan ilanlar kapsamında toplam 47 bin personel alımı yapılıyor. İ arayan vatandaşlar ister İŞKUR’un internet sitesinden, ister en yakın İŞKUR İl Müdürlüğü’nden sisteme üye olup kendine uygun işe başvuru yapabiliyorlar.

İş arayan vatandaşlar Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünün resmi web adresinde özgeçmişlerini kayıt ettikten sonra; kişisel bilgileriyle eşleşen iş ilanlarına doğrudan ulaşabiliyor. 

İŞKUR’a Üye Olmak İçin TIKLAYIN.

İlanlara Ulaşmak İçin TIKLAYIN.

Bir Yorum

  1. Kamu yönetimi mezunlarına kadro açılmasını istiyoruz

  2. İşçiyi aldıktan sonraki iş alımı olacak diyorsunuz?iskura kaydım olmama rağmen.is olan kişilere mesaj gonderiliyo neymiş sistem.