Personel Alımı

İŞKUR Üzerinden Personel Alımı Yapılıyor ! Günlük 85 TL Maaş Verilecek

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor ve yayımlanan ilanların bazılarında işe alınacak olan personellere günlük 85 TL ücret verilecek.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile İşbaşı Eğitim Programları düzenleniyor. Düzenlenen programlara katılan adaylara ise günlük 85 TL ödeme yapılmaktadır.

Söz konusu programa katılmak isteyen adayların İŞKUR’a kayıtlı işsiz olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların 15 yaşını doldurmuş olmaları, emekli olmamaları, işverenin ilk iki derecen kan hısmı ya da eşi olmamalıdır.

Konu ile ilgili olarak Türk Kızılayı tarafından yapılan açıklamaada ise şu ifadelere yer verildi:program başlamadan önceki son bir ayda uzun vadeli sigorta için prim ödememiş olmalı, program başlamadan önceki üç ayda programa başvuran işverene bağlı çalışmamalıdır. İş ve meslek danışmanlığı hizmetinden yararlanmalıdır. Bu şartlara haiz olan adaylar İşbaşı Eğitim Programları için başvuru yapabileceklerdir.

Örgü Makinesi operatörü, pompacı, büro personeli, depo görevlisi, satış elemanı, dikiş Makinesi kullanıcısı, aşçı yardımcısı, lojistik eleman, inşaat boyacısı, bilgisayar işletmeni ve akla gelen daha pek çok meslek dalında kurs açılmış ve vatandaşlara İşbaşı Eğitim Programı düzenlenmektedir. 

Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki bağlantı adresini tarayıcılarının adres satırına kopyalayarak başvuru işlemlerini gerçekleştirebileceklerdir. Adaylar açılan sayfada ara tuşuna basarak ilanlara ulaşabilirler. 

Başvuru linki: https://esube.iskur.gov.tr/Kurs/KursOnAir.aspx?ProgramTur=3

Bir Yorum