Personel Alımı

İstanbul Beyoğlu Belediyesi 50 itfaiye eri 30 memur alımı yapacak

İstanbul Beyoğlu Belediyesi tarafından 50 itfaiye eri 30 memur alımı yapılacağı açıklandı.

İSTANBUL’DA 50 İTFAİYE ERİ 30 MEMUR ALIMI YAPILACAK

Kamupersoneli.net olarak personel alım ilanında yaptığımız incelemeye göre Beyoğlu Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla KPSS puanına göre memur alınacağı duyuruldu.

Herhangi bir Önlisans programından mezun, en az B Sınıfı Sürücü Belgesine sahip adayların başvuru yapacağı zabıta memuru alımı yanı sıra KPSS’den en az 70 puan alan adayların başvuru yapabileceği memur alımı ilanı yayımlandı.

İstanbul Beyoğlu Belediyesi 50 itfaiye eri 30 memur alımı yapacak

İstanbul Beyoğlu Belediyesi 50 itfaiye eri 30 memur alımı yapacak

MEMUR ALIMI VE İTFAİYE ERİ ALIMI BAŞVURUSU

Memur alım ilanına başvuru yapacak kişilerin 28.12.2020 ile 04.01.2021 tarihleri arasında saat 16.30’a kadar (mesai günlerinde saat 09.30-16.30 arasında) Şahkulu Mahallesi Meşrutiyet Caddesi No:121 adresindeki Beyoğlu Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir. Öte yandan elektronik ortamda, Belediyenin Basvuru@beyoglu.bel.tr internet adresine, şahsen veya iadeli taahhütlü posta yolu ile Beyoğlu Belediye Başkanlığı, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü,Şahkulu Mahallesi Meşrutiyet Caddesi No:121 Beyoğlu/İSTANBUL adresine gönderebileceklerdir.

Zabıta memuru kadrolarına başvurular ise, şahsen yapılacak olup adaylar belirtilen tarihlerde boy ve kilo ölçümü yapmak üzere Beyoğlu Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne istenilen belgelerle birlikte şahsen müracaat ederek başvurularını yapacaklardır.

BAŞVURU ESNASINDA ADAYLARDAN İSTENİLEN BELGELER

Başvuru sırasında; Başvuru Formu, Kurumumuzdan veya Belediyemizin internet sayfasından(www.beyoglu.bel.tr)temin edilecektir.

Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi,

Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği veya e-Devlet’ten alınan kare kodlu öğrenim belgesi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

KPSS Sonuç Belgesinin ÖSYM’nin web sitesinden alınan doğrulama barkodlu bilgisayar çıktısı,

Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı,

Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

3adetbiyometrikfotoğraf,(1 adedi forma yapıştırılacak)

İLAN METNİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ