Personel Alımı

İstanbul Beyoğlu Belediyesi yeni personel alımı yapacak!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi iştiraklerinden olan İstanbul Beyoğlu Belediyesi Dönüşüm Konut İmar Plan Turizm Personel Sanayi Ticaret Anonim Şirketi tarafından Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kurum Dışı Kamu İşçi Alımı İlanı sayfası üzerinden personel alım ilanları yayımlandı.

Yayımlanan belediye personel alım ilanında adaylarda aranan genel ve özel başvuru şartları açıklandı.

1 Porter taşıma ve 6 çocuk oyun grubu personeli alınacağı bildirildi.

İSTANBUL BEYOĞLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI PERSONEL ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

Kamu haklarından yasaklanmamış olmak

Erkek adaylar için askerliğini yapmış olmak

Beyoğlu Belediyesi ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak

Bakanlar Kurulu 09 Nisan 2018 tarihinde kararlaştırılan il özel idareleri, belediyeler ve bağlı kuruluşları ile bunların üyesi olduğu mahalle personel çalıştırılmasına dayalı hizmetlerinin gördürülmesine ilişkin usul ve esasların 4. maddesinde belirtilen genel şartlar ve yukarıda belirtilen kadrolara göre özel şartları taşımak.

ÇOCUK OYUN GRUBU PERSONEL ALIMI ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Toplamda 6 adet çocuk oyun grubu personeli alımı yapılacak olup adayların en az Lise mezunu olmaları, Belediye ilçe sınırları içerisinde oturuyor olmak (Tercihen 01.01.1985 ve sonrası doğumlu olmaları, tam teşekküllü bir hastaneden sağlam olduğuna dair rapor almış olmaları gerekmektedir.

PORTER TAŞIMA PERSONEL ALIMI ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

Porter taşıma personel alım ilanında 1 kişi alınacağı ve  Tam teşekküllü bir hastaneden sağlam olduğuna dair rapor almış, Kamu haklarından yasaklanmamış olması gerektiği belirtildi.

BEYOĞLU BELEDİYESİ PERSONEL ALIMI BAŞVURUSU

İstanbul Beyoğlu Belediyesi personel alımı başvurularına bugün mesai bitimine kadar başvuru yapacak adayların info@beyogludonusum.com.tr adrsine özgeçmişlerini göndererek başvurularını yapacakları aktarıldı.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ