Personel Alımı

İstanbul Üniversitesi KPSS'li ve KPSS Şartsız Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda İstanbul Cerrahpaşa biriminde görevlendirmek üzere farklı kadrolarda toplamda 7 kişilik kadro ile sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı fiade edildi. Peki ilana başvurular nasıl yapılacak? Kimler başvuru yapacak? İşte detaylar…

KADRO DAĞILIMI

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörülüğü tarafından yayımlanan ilanda alımlrın 5 Yazılım Geliştirme Uzmanı (.NET) ve 2 Sistem Uzmanı şeklinde gerçekleştirileceği ifade edildi. 

ARANAN ŞARTLAR

İlana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Adayların bu şartlara haiz olmaları gerekmektedir. Buna göre aranan şartlar şöyle:

“657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemek”

KPSS ŞARTI

İstanbul Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı sözleşmeli personel kadrosu için adaylardan KPSS şartı arayacak ancak KPSS puanı olmayan adayların da puan durumu askeri seviyede olacaktır. Bu bağlamda, 2018 KPSS P3 sınav sonuç belgesi puanının yüzde yetmiş ile yabancı dil puanının yüzde otuzunun toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puanlıdan başlanarak alınacak personel sayısının on (10) katı aday arasından seçilecektir. KPSS puanı olmayan veya belge ibraz edemeyen adayın KPSS puanı 70 sayılacaktır. Yabancı dil belgesi ibraz etmeyenlerin puanı (0) sıfır olarak hesaplanacaktır.

BAŞVURU DETAYLARI

Yayımlanan ilana başvurular 22 Ekim’de başladı ve 5 Kasım’a kadar devam edecektir. Adaylar başvurularını //www.istanbulc.edu.tr adresinde bulunan “Sözleşmeli Bilişim Personeli İş Talep Formu’nun doldurulmasından sonra, fotoğraf yapıştırılmak ve imzalanmak suretiyle başvuru kılavuzunda belirtilen belgelerle birlikte mesai bitimine kadar İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Personel Daire Başkanlığı Avcılar/İSTANBUL adresine şahsen veya posta yoluyla yapacaklardır.

Başvuru Kılavuzu İçin TIKLAYIN.