Personel Alımı

Kadın Polis Alımı Sayısı Artırıldı- 24. Dönem POMEM Polis Akademisi Son Dakika Duyurusu

POMEM’DEN YAYIMLANAN RESMİ DUYURUDA İSE;

“İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Makamının talimatıyla hayata geçirilen “Güven Masası”  uygulaması kapsamında başta Polis Merkezi Amirliklerimizde olmak üzere, benzer kapsamdaki diğer birimlerimizin iş ve işlemlerine katkı sağlamak amacıyla lisans mezunu 2.500 kadın Polis Memuru adayı alınacağı 25 Mart 2019 tarihinde Başkanlığımız resmî internet adresinde ilan edilmiştir.

Lisans mezunu 2.500 kadın Polis Memuru ilanına ilave olarak; önlisans mezunu 500 kadın Polis Memuru alımı talimatı doğrultusunda, duyuru ilanına eklenmiştir.  

Bu kapsamda; Başkanlığımızca 2.500 lisans ve 500 önlisans mezunu olmak üzere toplam 3.000 kadın Polis Memuru adayı alınacaktır. Ön başvuru tarihleri ve sınava ilişkin esaslar Polis Akademisi Başkanlığı internet sitesinden ilan edilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” ifadeleri yer aldı.

EĞİTİM ŞARTI LİSANS VE ÖNLİSAN MEZUNU OLARAK GÜNCELLENDİ

Kadın Polis Alımı Sayısı Artırıldı- 24. Dönem POMEM Polis Akademisi Son Dakika Duyurusu

POMEM İLK DUYURUSUNDA HANGİ İFADELER YER ALIYORDU?

POMEM’den yayımlanan ilk duyuruda ise;

“İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü Makamının talimatlarıyla, Polis Merkezi Amirliklerine müracaat için gelen vatandaşlarımızla en üst düzeyde iletişim kurulması ile taleplerin etkin ve hızlı bir şekilde alınması amacıyla vatandaşların güler yüzle, güven verici ve beklentilere odaklanan bir şekilde karşılanarak hem Polis Merkezi Amirliklerindeki, hem de Polis Merkezleri Amirlikleri dışındaki iş ve işlemlerle ilgili bilgilendirme ve yönlendirmenin yapılabilmesi için 81 il 700 Polis Merkezi Amirliğinde “Polis Merkezi Amirliği Etik Davranış İlkeleri” doğrultusunda “Güven Masası”  uygulaması hayata geçirilmiştir. 

Bu kapsamda, başta Polis Merkezi Amirliklerimizde olmak üzere, benzer kapsamdaki diğer birimlerimizin iş ve işlemlerine katkı sağlamak amacıyla lisans mezunu 2.500 kadın Polis Memuru adayı alınacaktır. Ön başvuru tarihleri ve sınava ilişkin esaslar Polis Akademisi Başkanlığı internet sitesinden ilan edilecektir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.” denildi.

Kadın Polis Alımı Sayısı Artırıldı- 24. Dönem POMEM Polis Akademisi Son Dakika Duyurusu

Bir Yorum

  1. Lütfen bir supriz haber de önlisans puanın düşürülmesi olsun 69 mağdurlarının yüzünü güldürsün zaten iki yılda bir yapılıyor yaşımızda geçiyor ALLAH RIZASI ICIN duyun sesimizi

  2. Kpss ön lisans lütfen 60 puan olsun bayanlarda boy şartı esnetilsin lütfen

  3. Yas ve boy esnekilgi isteriz sayin bakanimizdan talebimizdir

  4. Ne olursunuz tek ricam onlisans kpss puanı düşük olsun çok istiyorum.Allah nasip eder inşAllah

  5. Merhaba başvurular nereden yapılıyor kadın polis alımı ?

  6. Kimbilir kimin yakını önlisans mezunu. Alın bakalım bu devran böyle gitmez.

  7. Lise mezunuda bundan faydalanmak istiyor ama bizlerin sesini duyan olmadi 32 yaşindayim lise mezunuyum polis olmak istiyorum duyan yokmu

  8. YAŞ VE BAYAN BOY ESNEKLİĞİ TALEBİMİZDİR SAYIN BAKANIMIZDAN

  9. ön lisans mezunlarınada kpss puanı 60 a düşürülmesini istiyoruz

  10. Bu sene mezun olacaklarda başvurabilsin 2 ay kaldı mezuniyete

  11. Bu sene mezun olacaklarda başvurabilsin 2 ay kaldı mezuniyete