Personel Alımı

Kadın/Erkek 42 Zabıta Memuru Alımı İçin Yeni İlan Yayımlandı

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Zabıta Memuru alımı yapacağını ilan etti. 

Kurum tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre alımların; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre ve aşağıda siz okuyucularımıza aktardığımız başvuru şartlarını sağlayan adaylar arasından yapılacağı bildirildi. 

İşte ilan metninde yer alan bilinmesi gereken detaylar; 

42 ZABITA MEMURU ALIMI DETAYLARI

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilan metnine göre belediye toplam 42 Zabıta Memuru alımı yapacak. İlana herhangi bir önlisans programından mezun olan adaylar başvuruda bulunabilecek. İlana başvuru yapacak adayların ayrıca 2016 yılı KPSSP93 türünde Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve en az 70 ya da üzeri puan almış olmaları talep ediliyor. 

ZABITA MEMURU ALIMI BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu alım ilanı için Zeytinburnu Belediye Başkanlığı bazı başvuru koşulları belirledi. Bu başvuru koşulları Devlet Memurları Kanunu’nda yer alan genel şartlar ile Belediye Zabıta Yönetmeliği’nde yer alan özel şartlardan oluşmakta. 

Belediye tarafından yapılan açıklamada ise bu genel ve özel başvuru şartlarını sağlamayan adayların başvurularının geçersiz olacağı bildirildi. İşte talep edilen o koşullar;

Genel Başvuru Koşulları

Türk vatandaşı olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak. Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak.

Özel Başvuru Koşulları

2016 yılı KPSSP93 türünde Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak. Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak. erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması ve sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. Boy ve kilo tespitleri belediye tarafından yapılacaktır.

BAŞVURU EVRAKLARI

İlana başvurular şahsen yapılacağından dolayı ilan başvuru yapacak adayların başvuru esnasında bazı evrak teslimi yapmaları gerekiyor. Adaylardan talep edilen başvuru evraklarının listesi şu şekilde; Başvuru Formu, (Kurumdan ya da www.zeytinburnu.istanbul adresinden temin edilecektir.), Nüfus cüzdanı veya kimlik kartı fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet Belgesi fotokopisi, KPSS sonuç belgesinin internet çıktısı, Yabancı okul mezunları için denklik belgesi fotokopisi, Görevini devamlı olarak yapmaya engel durumu olmadığına dair beyan, 2 adet vesikalık fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacaktır), Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı, 

BAŞVURU ŞEKLİ VE SÜRESİ

Zabıta Memuru alım ilanına başvuru yapacak adayların başvuru formunu eksiksiz ve doğru olarak doldurmaları, istenilen diğer belgelerle birlikte 6 Ağustos ile 10 Ağustos tarihine kadar mesai saatleri içinde olmak üzere başvurularını şahsen yapmaları gerekiyor. 

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı posta yolu veya diğer şekillerde yapılacak diğer başvuruların kabul edilmeyeceğini duyurdu. 

Kamupersoneli.net – ANKARA