Personel Alımı

Kamu Birimlerine KPSS Şartı Olmadan 351 Personel Alımı İçin İlan Yayımlandı

5 farklı kamu kurumu yayımladıkları ilanlar ile kamu personeli alımı yapacaklarını ilan ettiler. 

Ankara, Aydın, Balıkesir, Karabük ve Tekirdağ’da yer alan kurumlar tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan kadrolar, başvuru koşulları ve başvuru sürecine dair detayları sizlerle buluşturuyoruz. 

5 KAMU KURUMUNA 351 PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Kamu personeli alımı için ilan yayımlayan kurumlar arasında Tekirdağ TESKİ, Karabük Yenice Belediye birimi, Aydın Büyükşehir Belediyesi, Ankara Büyükşehir Belediyesine bağlı birim ve Balıkesir Edremit Belediyesi bulunuyor. 

Bu alım ilanlarında en çok alımı yapacağını duyuran kurum ise Ankara Büyükşehir Belediyesi birimi oldu. 300 personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu alımlara ilkokul, lise, önlisans ve lisans mezunu adayların alınacağı ve bilgisayar kullanmayı bilen adayların tercih edileceği bildirildi. Tekirdağ Belediyesi ise Tekniker ve Teknisyen pozisyonlarına personel alımı yapacağını açıklarken Karabük Belediyesi çeşitli pozisyonlarda işçi alımı yapılacağını duyurdu. Aydın Büyükşehir Belediyesi yayımladığı ilanında İş Yeri Hekimi, İş Güvenliği Uzmanı, Büro Personeli ve Çevre Mühendisi alımı yapacağını duyurdu. Edremit Belediyesi ise beden işçisi ve güvenlik görevlisi kadrolarına alım yapacak. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Ankara, Aydın, Balıkesir, Karabük ve Tekirdağ da bulunan kamu kurumlarında görevlendirilmek üzere alımı yapılacağı açıklanan ve yukarıda ana başlıklarıyla sizlere aktardığımız personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlamaları gerekiyor. 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Belediyeler tarafından yayımlanan ilanlarda yer alan pozisyonlar için belirlenen eğitim şartını sağlamak, varsa deneyim, sertifika ve belge şartlarını sağlamak, görevini düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, işe alım sürecinde yaptırılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması olumlu sonuçlanmak ve erkek adaylar için askerlikle ilişiği bulunmamak (askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya muaf tutulmak.

Bir Yorum

  1. 20 li yaşlarımın başından beri kpss ye girip atama bekledim.şimdi 37 yaşındayım boşa emekten başka bir şey değil kpss.sürekli alım takip etmekten ,yıllardır bölümümde bir alım görmemekten yoruldum.Vay babamın ve benim emekleri umutları diyorum.Hiçbir şeye iştahım kalmadı.Sıkıldım bu umut verir gibi ilan yayınlamalarından