Personel Alımı

Kamu Gözetimi Kurumu Memur Personel Alımı Yapıyor

Kamu Gözetimi Kurumu resmi sitesinde yayımlanan ilana göre; sınav esasına dayalı olmak üzere Bağımsız Denetçi alınacak. İşte tüm detaylar:

Alım Yapılacak Pozisyon:

* Bağımsız Denetçi

Sınava Başvuru Şartları:

* Sınava; hukuk, iktisat, maliye, işletme, muhasebe, bankacılık, kamu yönetimi ve siyasal bilgiler dallarında eğitim veren fakülte ve yüksekokullardan veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca tasdik edilmiş yabancı yükseköğretim kurumlarından en az lisans seviyesinde mezun olanlar veya diğer öğretim dallarından lisans seviyesinde mezun olmakla beraber bu fıkrada belirtilen bilim dallarından lisansüstü seviyesinde diploma almış olanlar başvurabilecek.

Sınav Başvurularının Alınması:

* Bağımsız Denetçilik Sınavına müracaatlar 12 Eylül 2017-  25 Eylül 2017 tarihleri arasında, elektronik ortamda “ http://www.kgk.gov.tr” adresinde yer alan Başvuru Formunun doldurulması suretiyle yapılacak.

Sınav Ücreti:

* Sınava katılmak isteyenlerin, sınava girecekleri her bir konu için 150 TL sınav ücretini başvuru esnasında kredi kartından on-line olarak ödemeleri gerekmektedir.

Sınav Tarihi ve Yeri:

* Bağımsız Denetçilik Sınavı 12 Kasım 2017 tarihinde Ankara ve İstanbul’da yapılacak ve sınav yeri ve saati sınav tarihinden en az on beş gün önce Kurum internet sitesinde açıklanacak.

Sınav Sonuçlarının Açıklanması

* Sınav sonuçları, Kurum internet sitesinde duyurulacak.

Sınav sorularına itiraz, soru ve cevap anahtarının Kurum internet sitesinde duyurulmasını izleyen yedi gün içinde Kurumda olacak şekilde yapılır. İtirazlar en geç müteakip  on gün içinde karara bağlanıp ilgiliye bildirilir.

Sınav sonuçlarına itiraz,  sonuçların Kurum internet sitesinde duyurulmasını izleyen yedi gün içinde yapılır. Komisyon, bu itirazları itiraz süresinin bitiminden itibaren en geç on gün içinde inceleyip karara bağlayarak itiraz edene bildirir.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA