Personel Alımı

Kamu Kurum ve Kuruluşlarına 1636 Personel Alımı Yapılıyor!

Kamupersoneli.net olarak derlediğimiz haberimizde; kamu kurum ve kuruluşları tarafından yayımlanan ilanlarla 1636 personel alımı yapılacağı hakkında detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Peki başvuru şartları neler? İşte merak edilenler…

MERKEZ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI

Merkez Bankası tarafından yayımlanan kamu personeli alım ilanlarının ilkinde kurum Araştırmacı pozisyonunda personel alımı yapacağını duyuruldu.

Bu pozisyon için 9 kişi istihdam edecek olan Merkez Bankası yayımladığı diğer alım ilanında Uzman Yardımcısı alımı yapacağınıi ifade etti.

Söz konusu ilana göre Uzman Yardımcısı için Merkez Bankası 100 personel alımı yapacak.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI

Sağlık Bakanlığı ise 1527 başaistan alımı yapacağını açıklamış ve başvuru süresinin uzatıldığını ifade edilerek bu açıklama yapıldı.

“16 Temmuz 2018 tarihinde Bakanlığımız internet sitesi duyurular kısmında ilan edilen Başasistanlık sınavı başvuru süresi, Başasistanlık Sınavı Bilimsel Danışma Komisyonunun 2 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştirdiği toplantıda alınan karar gereği  31 Aralık 2018 tarihi mesai bitimine kadar uzatılmıştır.”

TAİ PERSONEL ALIM İLANI DETAYLARI

Türkiye Uzay Sanayii ise yayımladığı ilanla beraber;

“Sürekli İyileştirme ve Yalın Üretim Mühendisi, Jet Eğitim ve Hafif Taaruz Uçağı Projesi Yük Mühendisi, Ağırlık ve Denge Mühendisi, Uçuş Performans Mühendisi, İtki Aerodinamiği Mühendisi, Aeroelastik Mühendisi, Aerodinamik Mühendisi, Donanım Tasarım Mühendisi, Aviyonik Yazılım Geliştirme Mühendisi, Aviyonik Yazılım Doğrulama Mühendisi, Engelli Personel (Teknisyen), Engelli Personel (Mühendis, Uzman)” kadrolarına personel alımı yapacak