Personel Alımı

Kamu Kurumlarına İşçi ve Memur Alımı Yapılıyor! (Yeni İlanlar Yayımlandı)

İŞKUR üzerinden yayımlanan 18 farklı ilanla beraber kamu kurumlarına personel alımı yapılacak.

Peki başvuru şartları neler? İşte detaylar sitemizde. Kamupersoneli.net olarak merak edilen detayları paylaşıyoruz.

HANGİ KADROLARDA ALINACAK?

“Temizlik Görevlisi, Aşçı, Orman Endüstri Mühendisi, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Elemanı, Şoför-Yük Taşıma, Beden işçisi (taşıma, yükleme-boşaltma), Mutfak Görevlisi, Marangoz, Yemekhane servis işçisi, Bulaşıkçı (Stevard), Beden İşçisi (Genel), Çöpçü, Kamyon Şoförü, Kepçe Operatörü, Beden İşçisi (Genel), Büro Memuru (Genel)” olarak belirtildi.

HANGİ KURUMLARA ALINACAK?

“Tirebolu öğretmenevi ve akşam sanat okulu müdürlüğü, Ağrı Belediye Başkanlığı, Didim belediye başkanlığı, öğretmenevi akşam ve sanat okulu, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Mucur Belediye Başkanlığı, Balveren Belediye Başkanlığı, Gümüşhane müzesi müdürlüğü, Kahramanmaraş Sütçü İmam üniversitesi rektörlüğü ve Beyşehir öğretmenevi müdürlüğü,” olarak açıklandı.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yayımlanan ilanlarda adaylardan talep edilen genel başvuru şartları ve özel başvuru şartları kadrolara göre farklılık gösteriyor.

Adayların başvuru şartları detaylarını incelemeleri gerektiği ifade edilirken kadrolara göre farklılık gösteren şartlara uyumlu olmayan adayların başvuru şartlarının geçersiz sayılacağı açıklandı.

Ayrıca başvuru tarihlerinin de ilanlara göre farklılık gösterdiği belirtilirken adayların başvuru tarihlerini detaylı incelemeleri gerektiğine yer verildi.

Detayları alt kısımda vereceğimiz bağlantı adresi ile öğrenebilirsiniz.