Personel Alımı

Kamuya en az ilköğretim mezunu kadrolu personel alınacak: Başvurular bugün sona eriyor!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden kamuya en az ilköğretim mezunu alınacağı açıklandı. KPSS’siz adayların başvuru yapacağı kamu personeli alım ilanında adaylarda aranan başvuru şartları da aktarıldu.

KPSS ŞARTSIZ KAMU PERSONELİ ALIMI YAPAN KURUMLAR BELLİ OLDU

Kamu personeli olarak çalışmak isteyenler için personel alım ilanı yayınlayan kurumlar, Çankırı Öğretmevi ve ASO Müdürlüğü, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi (AYBÜ), Abana Belediye Başkanlığı, Iğdır Polis Evi, Çukurca Belediye Başkanlığı, Söğüt Belediye Başkanlığı olduğu görüldü.

Kamu kurumları tarafından yayınlanan ve bugün başvurusu sona erecek personel alım ilanında 21 personel alınacağı bildirildi. KPSS’siz kamu personeli alımı yapılacak olan kadrolara başvurular bugün sona ereceği bildirildi.

EN AZ İLKÖĞRETİM MEZUNU KAMUYA ALIM YAPILACAK MESLEKLER

Ayrıca kamu personeli olarak görev yapılacak meslekler şöyle:

-Temizlik görevlisi,

-Doğalgaz Kalorifer Ateşçisi,

-Beden işçisi,

-Kamyon şoförü,

-Ekskavatör ( Kazma ve Yükleme ) Operatörü

-Sıhhi tesisatçı

Kamuya en az ilköğretim mezunu kadrolu personel alınacak: Başvurular bugün sona eriyor!

İŞKUR ÜZERİNDEN BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden kamuya en az ilköğretim mezunu yapacak adayların https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx adresi üzerinden İŞYERİ TÜRÜ kısmından KAMU’yu seçerek başvuru yapılacak mesleği yazdıktan sonra arama yapıp karşınıza çıkan iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz.

İŞKUR İŞ İLANINA BAŞVURU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ