Personel Alımı

Kamuya Kadrolu Personel Alımı! Danışma Memuru, Temizlik Personeli, Kat Görevlisi, Kaynakçı, Sıhhi Tesisatçı, Elektrikçi ve Beden İşçisi Alımı Yapılıyor!

Kamuya danışma memuru, temizlik personeli, kat görevlisi, kaynakçı, sıhhi tesisatçı, elektrikçi, beden işçisi alımı iş ilanı yayımlandı.

Kadrolu personel alımı için başvurular 26 Ağustos 2019 tarihinde, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) resmi web adresi üzerinden alınmaya başlayacaktır ve başvuru şartlarına uygun olmayan adayların başvurusu kabul edilmeyecektir.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan ilanda danışma memuru, temizlik personeli, kat görevlisi, kaynakçı, sıhhi tesisatçı, elektrikçi, beden işçisi alımı yapılacağı ifade edildi.

İLAN KILAVUZU İÇİN TIKLAYINIZ

KADRO SAYISI

Yayımlanan ilanda yer alan kadroların sayısı ve danışma memuru, temizlik personeli, kat görevlisi, kaynakçı, sıhhi tesisatçı, elektrikçi, beden işçisi hakkında diğer detaylar şu şekildedir;

Kamuya Kadrolu Personel Alımı! Danışma Memuru, Temizlik Personeli, Kat Görevlisi, Kaynakçı, Sıhhi Tesisatçı, Elektrikçi ve Beden İşçisi Alımı Yapılıyor!

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Kadrolu personel alımı kapsamında yayımlanan iş ilanı başvuru şartları şöyle;

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı
değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

Yapılacak Güvenlik Soruşturması ve/veya Arşiv Araştırması olumlu sonuçlanmak.

Askerlik ile ilişiği bulunmamak. (Yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak)

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük ayılığı alıyor olmamak.

Sınavda başarılı olan adayların, çalıştırılacağı meslek kolunda çalışmasında ve görevini devamlı olarak yapmasında bir sakınca olmadığına dair durumunu sağlık raporu ile belgelendirmek.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir.

Her aday, Türkiye İş Kurumu’nda (İŞKUR) yayımlanan listede yer alan, yalnızca bir iş yeri ve bir meslek koluna başvuru yapabilecektir.

Adayların, İŞKUR’da yayımlanan işgücü taleplerinde belirtilen son başvuru tarihi itibariyle, belirtilen bölümlerden mezun olmuş olmaları gerekmektedir.

İşe alınacak işçilerin deneme süresi 30 gün olup deneme süresi içerisinde başarısız olanların iş akdi feshedilecektir.

Diğer hususlarda ve hüküm bulunmayan hallerde ilgili mevzuat ve yönetmelik hükümlerine göre işlem yapılacaktır.

Bir Yorum

  1. İşe girebilmek için suç mu islemek lazim saglikli insanlara neden iş yok

  2. Elektrikciyim 15 senedir milliegitim bakanlığındAn belgelerim var acil ise bakiyorum

  3. Kadrolu iş arıyorum 3 çocuk okutuyorum yardımcı olurmusunuz durum iyi değil eşim böbrek hastası bende iş arıyorum

  4. 2 çocuk var eşime ayrılik benimde sonu emine bulut gibi olmasın küçük çocuğum astım hastası bende acil ise ihtiyacım varlutfen okulda çalışmak istiyorum yardimci olun ,

  5. 2 çocuk var eşime ayrılik benimde sonu emine bulut gibi olmasın küçük çocuğum astım hastası bende acil ise ihtiyacım varlutfen okulda çalışmak istiyorum yardimci olun ,

  6. Başlığa bak içeriğe bak. Engelli ve eski hükümlüler için diye başlık koysanız ölürsünüz yani. Yalan yanlış haber yapıyorsunuz