Personel Alımı

Kamuya KPSS Şartsız 29 Personel Alımı Yapılıyor ( İtfaiye Eri, Güvenlik Görevlisi ve Diğer Pozisyonlar)

Burdur Belediye Başkanlığı, Burdur Akaryakıt Hizmetleri ve Pazarlama tarafından bir ilan yayımlanarak KPSS şartsız 29 personel alımı yapılacağı ifade edildi.

29 PERSONEL ALINACAK

Burdur Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda güvenlik görevlisi 2 kişi, itfaiye eri 3 kişi, büro elemanı 3 kişi, temizlik işçisi 4 kişi, şoför 6 kişi, operatör 2 kişi ve diğerleri 9 kişi olmak üzere toplam 29 personel alımı yapılacağı ifade edildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak olan adayların en az ilkokul mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların başvuru yapacakları branşlar için farklı sertifikalar istenmektedir. 

18 yaşını doldurmuş olan adayların başvuru yapabildiği ilanda 45 yaşından gün almamış olan adayların da başvuru yapabileceği ifade edildi. Bunun yanı sıra ilana başvuru yapacak olan erkek adayların askerlikler ilişkilerinin bulunmaması istendi. Alımı gerçekleştirecek Burdur Belediye Başkanlığı olduğu üzerine Burdur Belediyesi firması üzerinden yapılmaktadır.

Yayımlanan ilana başvurular 30 Ekim 2018 tarihine kadar yapılabilecektir. Adaylar başvurularını Burdur Akaryakıt Hizmetleri ve Pazarlama bünyesine şahsen yapacaklardır.