Personel Alımı

Kamuya KPSS Şartsız Kamu Personeli Alımı Yapıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından bir ilan yayımlandı ve yayımlanan ilanda Kültür Varlıkları Ve Müzeler Genel Müdürlüğü Stratonikeia Kazı Evi için personel alımı yapılacağı ifade edildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı kamu personeli alımına ilişkin ilan Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile yayımlandı. Söz konusu ilanda kamu personeli alımının “Kültür Varlıkları Ve Müzeler Genel Müdürlüğü Stratonikeia Kazı Evi Yatağan/ Muğla” bünyesine yapılacağı duyuruldu.

Kültür Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda “2 Arkeolog, 2 restorasyon ve 15 vasıfsız işçi” kadroları için kamu personeli alımı yapuılacğaı ifade edildi. Ayrıca söz konusu ilana başvurular 15 Nisan’da sona erecek.

Adayların Eskihisar Mahallesi veya kazı alanına yakın merkez ve köylerde ikamet ediyor olması zorunlu ve en az okur yazar olmak şart. Ayrıca yaşları en az 18 olacak ve inşaat çalışmaları kazma, çapa, kürek vs aletlerde beden işçiliği yapmak gerekiyor. Bunun yanı sıra toprak kazımı, atımı ve nakli yapabilecek adayların başvuru yapması isteniyor.

Bir Yorum

  1. Kazma kürekle çalışmak için kpss gerekmiyor arkadaş :)