Personel Alımı

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 640 Memur Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Karayolları Genel Müdürlüğü, geçtiğimiz günlerde yayımladığı ilan ile KPSS 2017/4 ile 640 personel alacağını duyurdu. İlanın Devlet Personel Başkanlığı resmi sitesinde yayımlanmasının ardından ÖSYM tercih kılavuzunu yayımladı.

Tercih kılavuzunun yayımlanmasıyla beraber, 12 Nisan 2017’de başladı ve bugün (18 Nisan) 23:59’da sona erecek. İlanı hatırlayalım:

Alınacak Personel: 640

Başvuru İşlemlerinin Yapılması:

* Adaylar tercihlerini 12-18 Nisan 2017 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM’ye gönderebilecekler. İnternetten tercih gönderme işlemleri, 18 Nisan 2017 tarihinde saat 23:59’da sona erecek.

Tercih Ücretleri Nereden Ödenecek?

* KPSS 2017/4 tercihleri için 15 TL tercih ücretini 12 Nisan- 18 Nisan 2017 tarihleri arasında;  Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Albaraka Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç); Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı; Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler; Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.); ÖSYM Kartlı Ödeme Sistemi (https://odeme.osym.gov.tr/) üzerinden yatırabilecekler.

Yerleştirme İşlemlerinin Yapılması:

* Yerleştirme işlemlerinin sonuçlanmasından sonra yerleşen adaylara ilişkin duyurular KGM internet sitesinden yayımlanacak.