Personel Alımı

Kariyer İBB iş başvurusu nasıl yapılır? Mülakatlar nasıl yapılıyor?

İBB Kariyer, kendi bünyesine alacağı personelleri kendi sitesi olan https://kariyer.ibb.istanbul/ internet adresinde yayınlıyor. 17 Mayıs 2020 tarihi itibari ile İBB, Eurovelo Proje Koordınatörü, Yazılım Gelıstırme Uzmanı Ve Uzman Yardımcısı kadrolarına da personel alımı yapılacak. Bu kadrolar için başvurular 25 Mayıs 2020’de sona erecek.

Bunun yanı sıra İBB çeşitli kadrolara KPSS’siz personel alımı için genel başvuruları da alıyor.

Genel başvuru niteliğinde düzenlenmiş bu ilana yapacağınız başvurunuz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakleri’nde oluşabilecek tüm pozisyonlarımız için değerlendirmeye alınacak ve uygun olması durumunda sizinle iletişime geçilecektir.

Özgeçmişinizi eksiksiz şekilde doldurmanız ve güncellemeniz, tecrübelerinize ve yetkinliklerinize uygun iş fırsatlarımız konusunda size daha kolay ulaşmamızı sağlayacaktır.

Hemen genel başvuru yapmak için BURAYA TIKLAYINIZ

Peki, Kariyer İBB’de personel alımı nasıl yapılıyor? Mülakata davet edilen adaylara neler soruluyor? Mülakatlar nasıl yapılıyor? Kariyer İBB iş başvurusu nasıl yapılır? İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde mülakata giren ve iş başı yapan adaylar, İBB işe alım sürecini anlatıyor.