Personel Alımı

KATÜ sözleşmeli personel alımı yapıyor: Hemşire, sağlık teknikeri ve laborant alınacak

Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından Aile Çalışme ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilan yayımlandı. Bu ilanda hemşire, laborant, sağlık teknikeri ve röntgen teknisyeni kadrolarında sözleşmeli personel alımı yapılacğaı belirtildi. Konu ile ilgili olarak KATÜ tarafından yayımlanan ilanda şu ifadelere yer verildi:

“Üniversitemiz Farabi Hastanesi Başhekimliği (Özel Bütçe), 657 Sayılı Kanunun 4/B maddesi, 06.06.1978 tarihli ve 7/15454 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan esaslar ile ek ve değişikliklerine göre istihdam edilmek üzere, aşağıdaki belirtilen ünvanlarda yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın ”Ortaöğretim”2018 KPSS (B) grubu sınavı ile (KPSSP94); Önlisans 2018 KPSS (B) grubu sınavı ile (KPSS93); “Lisans” 2020 KPSS (B) grubu sınavı ile (KPSSP3) puan türü esas alınarak sıralama ile alım yapılacaktır.”

KATÜ sözleşmeli personel alımı yapıyor: Hemşire, sağlık teknikeri ve laborant alınacak

ARANAN ŞARTLAR 

İlana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Bu doğrultuda aranan şartlar şöyle oluyor:

Başvuracak adaylar 657 sayılı kanunun 48.maddesinde belirtilen şartlara haiz bulunmalıdır.

Türk Ceza Kanunu’nun 53. Maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile kasten işlenen bir suçtan dolayı 1(bir) yıl veya daha fazla süre ile hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar. Milli Savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hile, iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahküm olmamak

Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilişiği bulunmamak

Adaylar mezuniyetine göre; 2020 KPSS Lisans (B) grubu 2018 KPSS Önlisans (B) grubu ve 2018 KPSS Ortaöğretim (B) grubu sınavına girmiş bulunmalıdır.

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU DETAYLARI

Bu ilana başvurular 23 Kasım 2020 tarihinde başlayacak ve 7 Aralık’a kadar devam edecektir. Başvurular Karadeniz Teknik Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığının personelilan.ktu.edu.tr/adresinden yapılacaktır.

İlgili KPSS Puan türü sıralaması dikkate alınarak başvuru bitim tarihini takip eden 15 gün içerisinde sonuçlar ilan edilecektir

Başvuru kılavuzu için TIKLAYIN.