Personel Alımı

Kişisel Verileri Koruma Kurumu Personel Alımı Yapıyor ! İşte Tüm Başvuru Detayları

Kişisel Verileri Koruma Kurumu geçtiğimiz günlerde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilanını yayımlamıştı. Yayımlanan ilanda 3 farklı alanda Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı vurgulandı.

KADRO DAĞILIMI

Buna göre söz konusu ilanda 3 farklı alanda toplam 35 Uzman Yardımcısı alımı yapılacağı vurgulandı. Bu bağlamda alımlar “Hukuk grubundan 15, Siyasal Bilgiler, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat ve İşletme grubundan 10 ve Elektronik, Elektrik Elektronik, Elektronik ve Haberleşme, Bilgisayar Mühendisliği ve Bilişim Sistemleri Mühendisliği grubundan 10 Uzman yardımcısı” şeklinde gerçekleştirilecektir.

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu ilana başvurular 10 Eylül 2018 tarihinde başlayacaktır. Başvuru yapacak olan adaylar başvurularını 21 Eylül 2018 tarihine kadar yapacaklardır. Adaylar başvurularını ilan metninde yer alan başvuru evrakları ile birlikte başvurularını kuruma şahsen veya posta yoluyla yapacaklardır.

GENEL ŞARTLAR

Kişisel Verileri Koruma Kurumu tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Buna göre adaylarda aranan şartlar şöyledir;

“657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde yer alan genel şartları taşımak, 2018 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) katılmış ve yukarıda yer alan tabloda belirtilen puan türlerinden asgari 70 puan ve üzerinde puan almış olmak, Son beş yıl içinde YDS’den veya dil yeterliği bakımından bunlara denkliği ÖSYM tarafından kabul edilen ve uluslararası geçerliliği bulunan bir sınavdan 70 yetmiş veya daha yukarı puan almış olmak. 2018 yılı Ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz beş yaşını doldurmamış olmak”