Personel Alımı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 6 farklı meslekte 67 Personel alımı yapacak!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından Resmi Gazete’de 6 farklı meslekte toplamda 67 personel alım ilanı yayımlandı.

6 FARKLI MESLEKTE PERSONEL ALINACAK

Yayımlanan personel alım ilanında Deniz Trafik Operatörü,  Kılavuz Kaptan, 2.Kaptan, 2.Mühendis, Büro Personeli ve Gemici alınacağı görüldü.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 6 farklı meslekte 67 Personel alımı yapacak!

BAŞVURULAR İŞKUR ÜZERİNDEN YAPILACAK

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne  gönderilen aday listelerinde ilan edilen başvuru şartları ile ilgili gerekli şartları taşımayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımına başvurular başvuru süreci içerisinde Türkiye İş Kurumu web sayfasından ya da Türkiye İş Kurumu Hizmet Merkezlerine şahsen gidilerek başvuru yapılabilecektir. Türkiye İş Kurumunca nihai listelerin ulaşmasına müteakip sözlü sınav/mülakat yeri, saati ve tarihi ayrıca duyurulacağı belirtildi.

Büro Personeli (Memur) için yapılacak sınavda başarılı sayılmak için sınav kurulu üyelerince verilen puanların aritmetik ortalamasının en az 60 olması şartı arandığı bildirildi.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yapılan sözlü sınav puanı ile KPSS puanının aritmetik ortalaması alınmak suretiyle belirlenecek ve resmi internet sitesinde ilan edilecektir. Adayların atanmaya esas başarı puanlarının aynı olması halinde KPSS puanı yüksek olana öncelik tanınır. En yüksek başarı puanından başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asıl aday ve asıl aday sayısı kadar da yedek aday belirlenecektir. Asıl ve yedek aday listeleri kurumun internet sitesinden ilan edilecek ve listede yer alan adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacağı aktarıldı.

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ