Personel Alımı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü büro personeli alacak!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından Resmi Gazete’de lisans mezunu büro personeli alım ilanı yayımlandı. Büro personel alım ilanında adaylarda aranan başvuru şartları arasında adayların 36 yaşından gün almamış olması gerektiği aktarıldı. Ayrıca büro personel alım ilanına başvuru yapacak kişilerin Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) belgesine sahip olması gerekiyor.

Resmi Gazete’de yayımlanan büro personel alım ilanında söz konusu ilan kapsamında durumu talep şartlarına uygun adaylar, başvurularını Türkiye İş Kurumu web sayfası açık iş ilanları kısmından elektronik ortamda ya da Türkiye İş Kurumu Hizmet Merkezlerine şahsen giderek başvuru yapabileceklerdir. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne yapılacak başvurular geçersiz olacağı aktarıldı.

2017/12/02/insan-kaynaklari-nasil-personel-secer_646x340.jpg

KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ BÜRO PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Üniversitelerin iktisat, işletme, kamu yönetimi, uluslararası ilişkiler, maliye, çalışma ekonomisi ve endüstri ilişkileri, uluslararası ilişkiler, siyaset bilimi ve kamu yönetimi, ekonometri, siyaset bilimi, uluslararası finans, ekonomi, bankacılık ve sermaye piyasası, bankacılık ve finans, muhasebe ve finansal yönetim, sigortacılık ve risk yönetimi, bankacılık, bankacılık ve finans, uluslararası ticaret, küresel ve uluslararası ilişkiler, ekonomi ve finans, bankacılık ve sigortacılık, işletme yönetimi, işletme-ekonomi, muhasebe ve denetim, muhasebe bilgi sistemleri, siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler, uluslararası işletme yönetimi, uluslararası işletmecilik bölümlerinin birinden veya eş değerliği YÖK’çe kabul edilen benzeri yurt içi/dışı okullarından/bölümlerinden birinden lisans düzeyinde mezun olmak.

2016/03/12/kpsssinavy-kamupersonelinet.jpg

• Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) belgesine sahip olmak.

• Konusu ile ilgili mevzuatlara hakim olmak.

• Analitik düşünebilen, çözüm odaklı olmak ve sorumluluk alabilmek.
• Vergi ve sosyal güvenlik mevzuatına hakim olmak.

• Ms Office programlarını bilmek.

• İŞKUR’da ilan edilen iş gücü talebinin son başvuru tarihi itibariyle 36 yaşından gün almamış olmak

• Başvuru yapan adaylardan sınav (yazılı veya sözlü yöntemlerinden biri veya ikisi kullanarak yapılacak) sonucunda işe yerleştirmeye hak kazanacak adaylar iş yerinde ilgili mevzuatınca uygulanan ücret, tazminat, prim, fazla mesai, eğitim, görev yeri ve benzeri çalışma şartları hakkındaki uygulamaları kabul etmiş sayılacaktır. Aksi halde adayların 3 aylık deneme süresi içerisinde hizmet akdini sonlandırma hakkı bulunmaktadır.

• Bu kapsamda işe başlayacak aday Kuruluşun öngördüğü yerde çalışmaya muvafakat vermiş sayılır.

• Alım süreci ile ilgili tüm duyurular; Kuruluş web sayfası duyurular bölümünden yapılacak olup, ayrıca adreslere başka tebligat yapılmayacaktır.

2018/10/08/burskamupersonelinet.jpeg

ADAY LİSTELERİ

Türkiye İş Kurumunca aday listelerinin, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne gönderilmesine müteakip aday listeleri, sözlü sınav/mülakat yeri, saati ve tarihi Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü web sayfası “Haberler ve Duyurular” https://www.kiyiemniyeti.gov.tr/haberler_duyurular kısmından ilan edilecektir.

Büro Personeli (Memur) sınav konuları ve puanlama esasları şöyle:

• Türkiye Cumhuriyeti Anayasası (20 Puan)

• Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi (20 Puan)

• Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü görevleri (20 Puan) •

Mesleki bilgi ve Yeterliliğin ölçülmesine ilişkin konular (40 Puan) olmak üzere toplamda 100 tam puan üzerinden değerlendirme yapılır. Sınavda başarılı sayılmak için sınav kurulu üyelerince verilen puanların aritmetik ortalamasının en az 60 olması şarttır. Adayların atamaya esas başarı puanı; Kurum tarafından yapılan sözlü sınav puanı ile KPSS puanının aritmetik ortalaması alınmak suretiyle belirlenecek ve kurumun internet sitesinde ilan edilecektir. En yüksek başarı puanından başlamak üzere atama yapılacak kadro sayısı kadar asıl aday ve asıl aday sayısı kadar da yedek aday belirlenecektir. Adayların atanmaya esas başarı puanlarının aynı olması halinde KPSS puanı yüksek olana öncelik tanınır. Sınav sonuçları Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü web sayfası, “Haberler ve Duyurular” (https://www.kiyiemniyeti.gov.tr/haberler_duyurular) kısmından ilan edilecektir. Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ