Personel Alımı

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alımı başvurular 15 Mayıs'ta sona eriyor!

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Türkiye iş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’kamu iş ilanları’’ kategorisinde yayınlanan ilana göre Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere toplam 129 personel alacağını duyurdu.

Personel alımı için başvurular İŞKUR sayfası üzerinden online olarak yapılacak olup, başvuruda bulunmak isteyen adayların en geç 15 Mayıs 2020 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan ilan ile ilgili tüm ayrıntılar İŞKUR sayfasında yayınlamış olup, resmi ilana ulaşmak ve başvuru şartlarını görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ

HANGİ KADROLARA KAÇ PERSONEL ALINACAK?

25 Deniz Trafik Operatörü, 3 Kaptan, 3 Başmühendis, 8 2.Kaptan, 8 2.Mühendis, 42 Gemici, 39 Yağcı ve 1 mühendis olmak üzere toplam 129 personel alımı yapılacaktır.

Alınacak personeller, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesinde 657’ye tabi devlet memuru olarak istihdam edileceklerdir. Kadrolara göre belirlenmiş başvuru şartlarını görüntülemeniz için yukarıda belirtilen linki tıklamanız yeterlidir.

KURUM TARAFINDAN YAPILAN RESMİ AÇIKLAMA

İlanlara Başvurular Türkiye İş Kurumu Üzerinden Yapılacaktır.

İlanlar, Türkiye İş Kurumunun https://esube.iskur.gov.tr/Istihdam/AcikIsIlanAra.aspx internet adresinde yayınlanarak Türkiye İş Kurumuna başvuru süreci başlayacaktır.

PERSONEL ALIMLARI KURA İLE BELİRLENECEK

Açıklama 1- Kur’a ya tabi işçi aday listelerinde başvuru yapan adaylardan lise ve dengi okul tahsil düzeyi dışındaki adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Açıklama 2- Kuruluşumuza gönderilen aday listelerinde ilan edilen başvuru şartları ile ilgili gerekli şartları taşımayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır.

Açıklama 3- Kuruluşumuza gönderilen aday listelerinde durumu uygun olan adayların sözlü sınavı (mülakat) işyerinde oluşturulacak sınav komisyonunca yapılacak olup, başarı sıralaması sözlü sınavda (mülakatta) alınan notların aritmetik ortalaması ile oluşturulacaktır.

İŞKUR üzerinden online başvurularınız için öncelikli buraya tıklayınız ve ardından ‘’ İşyeri Ünvanı’’ yazan kısma ‘’KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’’ yazdıktan sonra ‘’ARA’’ butonuna basınız. Buradan istenilen kadro ile ilgili yayınlanan ilanın üzerine tıkladıktan sonra e-devlet şifrenizi giriniz ve ardından iş başvuru kaydınızı oluşturunuz.