Personel Alımı

KPSS 2016/1 ile Kütüphaneci Alımı Yapacak Kamu Kurum ve Kuruluşları

 Kütüphaneci Alımı Yapacak Kamu Kurum ve Kuruluşları  

KPSS 2016/1 Kadrolarının açıklanmasından sonra atama bekleyen kütüphaneciler için yeni bir umut ışığı doğmuş oldu. Kütüphaneci alımı yapacak kamu kurum ve kuruluşları belli oldu.


Kütüphaneci Alımı Yapacak Kurumlar

Üniversiteler ve Kalkınma Bakanlığı Kütüphaneci alımı yapacak. 4099 ile 4101 nitelik kodu ile lisans mezunu kütüphaneci alımı yapacak kurumlar şu şekilde ;  Iğdır Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Gümüşhane Üniversitesi, Recep tayyip Erdoğan Üniversitesi, Necmettin Erbakan Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Ahi Evran Üniversitesi, Celal Bayar Üniversitesi, Kalkınma Bakanlığı, Selçuk Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi, İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Ankara Üniversitesi , Çankırı Karatekin Üniversitesi, Afyon Kocatepe Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi.

Nitelik Kodları

4099 Nitelik Kodu: Bilgi ve Belge Yönetimi, Dökümantasyon ve Enfarmasyon , Arşivcilik veya kütüphanecilik lisans programından mezun olmak.

4101 Nitelik Kodu: Kütüphanecilik ve Bilgi Çalışmaları Lisans programından mezun olmak.

Tercih İşlemleri Ne Zaman Başlayacak?

Tercihler 22 Haziran 2016 ile 1 Temmuz 2016 tarihleri arasında 15 TL tercih ücreti karşılığında ÖSYM üzerinden yapılabilecek.  Daha fazla kamu personeli alım haberini cep telefonunuza bildirim alabilmek için kamupersoneli.net’in android uygulamasını indirebilirsiniz.

Kamupersoneli.net | Ankara