Personel Alımı

KPSS En Az 65 Puan İle Zabıta Memuru Alınıyor ! Başvurular Başladı

İstanbul Eyüpsultan Belediye Başkanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden bir ilan yayımlanmış ve yayımlanan ilanda zabıta memuru alımı yapılacağı ifade edildi.

Eyüp Belediyesi 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere, alım yapacağını duyurduğu personel alım ilanında kadın ve erkek adaylar arasından 25 Zabıta Memuru alımı yapacağı belirtti. 

BAŞVURU DETAYLARI

Söz konusu ilana başvurular 2 Temmuz 2018 tarihinde başladı ve 17 Temmuz 2018 tarihine kadar devam edecektir. Başvuru yapacak olan adaylar kılavuzda belirtilen belgeler ile Belediyenin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne şahsen olarak başvurularını yapacaklardır.

GENEL ŞARTLAR

Bunun yanı sıra adaylarda KPSS ve yaş şartı da aranmaktadır. Buna göre adaylarda mezun olunan okul itibariyle öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2016 yılı KPSSP3, KPSSP93 Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve en az 65 puan almış olmak gerekiyor. Ayrıca adayların 30 yaşından büyük olmamaları gerekmektedir.

Zabıta memuru alım ilanında adaylardan Türk vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, erkek adayların askerlik ile ilişiğinin bulunmaması, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmaması isteniyor.