Personel Alımı

KPSS'li KPSS'siz Memur ve İşçi Alımı Yapan Belediyeler

Bu ilan haberimizde KPSS’li ve KPSS’siz işçi ve memur alımı yapan belediyeleri paylaşıyoruz. Söz konusu belediyeler tarafından yayımlanan personel alım ilanlarıyla alakalı olarak merak edilen detayları paylaşıyoruz.

İŞÇİ VE MEMUR ALIMI YAPAN BELEDİYELER

Söz konusu haberimizde belediye başkanlıkları tarafından yayımlanan ve başvuruları devam eden memur ve işçi alım ilanlarını derledil. Yayımlanan ilanlarla beraber açık bulunan pozisyonlara personel alımı yapacak belediye başkanlıklarına yönelik olarak ilanların detaylarını sizler için paylaşıyoruz.

HANGİ BELEDİYELER PERSONEL ALIMI YAPIYOR?

Söz konusu ilan yayımlayan belediyeler; Sırçalı belediye başkanlığı, Cemel belediye başkanlığı, Saraydüzü belediye başkanlığı, Kumçatı belediyesi, Basın ilan kurumu tatil köyü işletme müdürlüğü, Kepez belediye başkanlığı, Armutlu belediye başkanlığı, Serenli belediye başkanlığı, Çankırı belediye başkanlığı fen işleri müdürlüğü,

Çanakkale belediye başkanlığı, Tınaztepe bel bşk sinanpaşa, Kılıçarslan belediye başkanlığı, Ağrı belediye başkanlığı, Erdek belediye başkanlığı, Sülümenli bel.bşk, Yayladüzü belediye başkanlığı, Belediye başkanlığı (güneykaya) 

ÇOK SAYIDA PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Personel alımı için ilan yayımlayan belediyeler tarafından ilan edilen ilanlar içeriğinde en az ilkokul mezunu olmak üzere farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuru yapabilecekleri ilanlara yer verilmiş durumda.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK?

Belediyeler tarafından alım yapılacak kadrolar; Çöpçü, Metal Teknolojisi Teknisyeni, Temizlik Görevlisi, Beden İşçisi (Temizlik), Bahçıvan, Taş ve Tuğla Duvarcısı/Yapı Duvarcısı(Kaldırım İşçisi), Su kanalı işçisi, Kalorifer Ateşçisi (Katı ve Sıvı Yakıt), İş Makineleri Bakım ve Onarımcısı, Kaynakçı (Oksijen Ve Elektrik), Beko Loder (Kazıcı – Yükleyici) Operatörü, Restoran Yöneticisi, Bulaşıkçı (Stevard), Garson (Servis Elemanı),  Aşçı,  Kasiyer,  Kaptan (Uzakyol),  Temizlik işçisi (el ile – cadde, sokak, park vb.),  Tabldot Aşçısı,  Elektrikçi (Genel),  Otobüs Kaptanı (Şoförü),  Beden İşçisi (Temizlik),  Şehir Plancısı,  Güvenlik Görevlisi,  Büro İşçisi,  Şoför-Yük Taşıma,  Marangoz kadrolarına alım yapılacağı açıklandı.

BAŞVURULARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Söz konusu yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru yapacak adaylarda aranan genel şartlar olarak; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, görevini yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu olmamak, kurum tarafından belirlenen yaş aralığında bulunmak, arşiv araştırmasından temiz çıkmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak sıralanmış durumda.

BAŞVURUDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

Diğer yandan adayların başvuru yapacakları söz konusu bu ilanlar içeriğinde genel başvuru şartlarının yanı sıra özel başvuru şartlarına yer verilmiş durumda. Bununla beraber; ilanlarda belirtilen eğitim seviyelerinden mezun olmak, KPSS puanına sahip olmak, varsa belediyeler tarafından ilanlar içerisinde istenilen belgeler sahio olmak, alım yapılacak kadrolara göre tecrübeli olmak koşulları özel başvuru şartı olarak sıralanmış durumda.

BAŞVURU SÜRECİ

Detaylarını paylaştığımız personel alımıyla alakalı olarak ilanlara başvurular devam ediyor. İlanların son başvuru tarihleri belediyelere göre değişim gösterebilmekte. 

İlanlara başvuruda bulunacak adaylar başvurularını İŞKUR’un web adresi üzerinden veya İŞKUR müdürlükleri üzerinden yapabilecekler.

İlanlara başvruu yapacak adaylar: https://goo.gl/BHTIj1 (Web adresini tarayıcınızın arama satırına kopyalayarak söz konusu ilanın detaylarına erişim sağlayabilirsiniz)

Kamupersoneli.net I ANKARA