Personel Alımı

KPSS Puanı Düşük Adaylar Dikkat! 50 KPSS Puanıyla Memur, Teknik Personel ve Zabıta Alımı Yapılıyor

Boğazlıyan Belediyesi yayımladığı bir ilan ile ilgili birimlerinde görevlendirmek adına memur alımı yapacağını ilan etti. 

Belediye tarafından yayımlanan ilanda çeşitli pozisyonlarda alım yapılacağı açıklanan memur alımlarında 50, 60 ve 70 KPSS puanıyla başvuru yapılabilecek kadrolar bulunuyor. 

Yayımlanan ilan metninde yer alan açık pozisyonlar, adaylardan talep edilen eğitim şartı ve başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin detayları sizlere aktarıyoruz. İşte ilana dair tüm bilinmesi gerekenler;

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN POZİSYONLAR

Yozgat’a bağlı Boğazlıyan Belediyesi tarafından yayımlanan personel alım ilanında 7 farklı pozisyonda alım yapılacağı ve KPSS puan şartının her pozisyon için ayrı ayrı belirlendiği ilan edildi. İlana göre kurum tarafından yapılacak alımlara başvuru yapacak adaylardan talep edilen asgari puan şartı, eğitim şartı şöyle; 

50 KPSS Puanıyla;  Memur (Lise ve dengi okul mezunu olmak, 2 kişi), Zabıta Memuru (Lise ve dengi okul mezunu olmak, 1 kişi), Bilet Satış Memuru (Lise ve dengi okul mezunu olmak, 1 kişi), Teknisyen (Lise dengi mesleki veya teknik eğitim öğretim veren okullardan mezun olmak, 1 kişi), Veteriner (Veterinerlik Fakültesi Mezunu Olmak, 1 kişi)

60 KPSS Puanıyla; Memur (Çalışma Ekonomisi, Mimarlık Fakültesi, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olmak, 3 kişi)

70 KPSS Puanıyla; Mühendis (Üniversitelerin Harita Mühendisliği bölümlerinden mezun olmak, 1 kişi)

BAŞVURU KOŞULLARI

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar Boğazlıyan Belediyesi tarafından yayımlanan ilan metninde yer alan tüm koşullara haiz olması gerekiyor. Başvuru koşullarını taşımayan adayların başvuruları kabul edilmeyecek. 

İlan metninde yer alan koşullar arasında, Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartlarını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak 2016 yılı KPSSP93 ve 2016 KPSSP94 tarihlerinde Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak, Zabıta Memuru Kadrosu için; erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak. şartları yer alıyor. 

Adaylardan bu şartların dışında ayrıca başvuru sonuçlarının olumlu olması halinde yapılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçlarının olumlu olması isteniyor. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Boğazlıyan Belediyesi tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak adaylar başvurularını 22 Haziran – 6 Temmuz tarihleri arasında Yozgat ili Boğazlıyan Belediyesi adresindeki Boğazlıyan Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne şahsen veya posta yolu ile yapacaklar. (Zabıta ilanına başvurular sadece şahsen yapılacak)

Bir Yorum

  1. Lütfen yaş sınırını biraz daha esnek tutun emeği geçenleri emeği heba oluyor. Madur kalanların emeğinin hesabını kim ödeyecek burdan yetkililere duyurulur lütfen dikkate alın

  2. Yozgattan temin etmemiz gereken şeyleri bulunduğumuz yerden temin edip fakslasak sonra mülakata çağırıldığımızda versek nolurki abi ben çalışıyorum ille burda sıkıntıya girmek zorundamıyım

  3. Lütfen yaş sınırını biraz daha esnek tutun emeği geçenleri emeği heba oluyor. Madur kalanların emeğinin hesabını kim ödeyecek burdan yetkililere duyurulur lütfen dikkate alın sayin başkomutanımiz her duruma mudahale ediliyor bu yas sinirina mudahale edilmiyor 2010 yilinda kpss de magdur olmasaydin 8 yildir memurdum bunun hesabini kim verecek kim hakkimi zerre miskal yediyse haram olsun haram olsun