Personel Alımı

KPSS Puanı Olmayan Adayların Başvuru Yapabileceği Devlet Personel Başkanlığı (DPB) Sözleşmeli Kamu Personeli Alımı İş İlanları!

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) KPSS puanına sahip olmayan adayların başvuru yapabileceği sözleşmeli kamu personeli alımı iş ilanları yayımladı.

İlanlarda KPSS’li olan adaylarında başvurusu alınacak ve KPSS puanı olmayan adayların puanı ise 70 olarak sisteme yazılacak.

İlanlara başvuru yapacak adaylardan talep edilen şartlara uygun olması talep edilmektedir.

Başvuru şartlarına uygun olmayan adayların başvurusu geçersiz sayılacak.

Sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını duyuran kamu kurum ve kuruluşları ise şu şekildedir;

İstanbul Teknik Üniversitesi

Konya Teknik Üniversitesi

Yıldız Teknik Üniversitesi

İçişleri Bakanlığı

İLANLARIN KADROLARI VE BAŞVURU TARİHLERİ

İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan iş ilanında 1 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı duyuruldu.

İlana yapılacak başvurular ise 1 Ağustos 2019 tarihinde sona erecektir.

DETAY İÇİN TIKLAYINIZ

KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Konya Teknik Üniversitesi Sözleşmeli Bilişim Personeli Alım İlanı yayımladı ve 2 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapılacağı duyuruldu.

Başvurular 29 Temmuz 2019 tarihinde sona erecektir.

DETAY İÇİN TIKLAYINIZ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Yıldız Teknik Üniversitesi DPB üzerinden yayımladığı iş ilanında 5 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu ve başvuruları 12 Ağustos 2019 tarihine kadar alacağını bildirdi.

DETAY İÇİN TIKLAYINIZ

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI

İçişleri Bakanlığı 21 sözleşmeli kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. İlana başvuru yapacak adayların başvuruları 7 Ağustos 2019’da sona erecek.

DETAY İÇİN TIKLAYINIZ

Bir Yorum

  1. Engelli raporum var yuzde 49 antepliyim ayaktan az sorunluyum 28 yasindayim esnafim askerligimi yaptim herhangi bir sabika kaydim yoktur arz ederim05426386649

  2. Kpss ye girenler enayimi.darbe bi erdogana yaradi.durmak yok zulme tam gaz devam.

  3. sınav neden yapılıyor o zaman 82 83 85 puanlarla atama bekleyenler varken çoğu kişi 70 barajına çoğu kişi yaş sınırına takılırken bunlar için bir çözüm üretilmesi gerekirken 69 puan alanlar bile 70 alınan yerlere başvuru yapamıyorken sınava girmeyenlere 70 puan ver olacak iş değil

  4. Kamu yönetimi mezunuyum kamu yönetimi mezunlarına kadro açılmasını istiyoruz Kamu yönetimi mezunlarına ağırlık verilmelidir sesimizi duyun artık lütfen destek verin arkadaşlar farklı kurumlarda farklı alan sınavları açılmasını bekliyoruz lütfen destek olun bizlere farklı kurumlarda farklı kadrolar açılmalıdır müfettişlik uzmanlık müsteşarlık müdürlük şube müdürlüğü oda başkanlığı genel başkanlık denetmenlik daire başkanlığı bölge müdürlüğü danışmanlık hakimlik kaymakamlık başdanışmanı başdenetçi gibi sınavlar açılmalıdır lütfennnnnnnnn gerçekten bekliyoruz lütfennnnnnnnn