Personel Alımı

KPSS Şartsız 224 Büro, İdari, Sağlık, Destek Personeli ve Kamu İşçisi Alım İlanı Yayımlandı

3 farklı şehirde bulunan 4 farklı kamu kurumu yayımladıkları ilanlar ile kadrolarında personel açığı bulunan birimlerinde görevlendirmek üzere kamu personeli alımı yapacaklarını duyurdular. 

Yayımlanan ilanlarda lise, önlisans ve lisans mezunu kamu personeli alımları yapılırken en az ilkokul mezunu olmak koşuluyla çeşitli meslek gruplarından kamu işçisi alımı yapılıyor. İlanları yayımlayan kurumlar ve kadro detayları ile başvuru koşullarını sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

KAMU KURUMLARINA PERSONEL ALIMI BAŞVURU KOŞULLARI

Söz konusu personel alım ilanlarına başvuru yapacak adayların başvurularının geçerli olması için bazı genel ve özel koşullara haiz olmaları gerekiyor. Bu başvuru koşulları kadrodan kadroya farklılık göstermekte olduğu gibi her kurum kendine göre bazı özel koşullarda talep edebiliyor. 

Sizlere ilanlara dair genel koşulları aşağıda aktarıyoruz. İlanlarda yer alan özel başvuru koşullarını ise kurumlar tarafından yayımlanan ve Kamupersoneli.net olarak sizlere aktardığımız ilan metinleri aracılığıyla görüntüleyebilirsiniz. İşte genel hatlarıyla başvuru koşulları;

Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak, askerlik hizmetini yapmış olmak, tecilli veya muaf bulunmak, görevini yapmaya engel olabilecek akıl sağlığı sorunu bulunmamak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak. Affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işletişine karşı suçlardan mahrum olmamak. ilan metinlerinde yer alan kadrolar için belirlenmiş eğitim seviyesinden mezun olmak ve kurumlar tarafından alım yapılacak kadroya göre belirlenmiş özel şartları karşılamak. 

İLANLARA DAİR DETAYLAR

Haberimizin başında aktardığımız gibi söz konusu alım ilanları 3 farklı şehirde bulunan 4 farklı kamu kurumu tarafından yayımlandı. İlanı yayımlayan kurum ve alım yapılacak kadrolara ilişkin detayları şöyle;

İstanbul Sarıyer Belediyesi Personel Alım İlanı

İstanbul Sarıyer Belediyesine bağlı SARBEL A.Ş yayımladığı ilanında Büro elemanı, Radyoloji Uzmanı, Enfeksiyon Uzmanı, Acil Tıp Teknisyeni, Elektrikçi, Tornacı, Bakım Elemanı pozisyonlarında personel alımı yapılacağı ilan edildi. 

İstanbul Sarıyer Belediyesi Personel Alım İlanı (2)

İstanbul Sarıyer Belediyesine bağlı SARBEL A.Ş yayımladığı ikinci alım ilanında 35 personel alımı yapacağını ve yapılacak bu alımların Takip Saha Elemanı, Engelli Temizlik Personeli, Engelli Ofis İçi Yardımcı Personel, Engelli yardımcı Personel, Engelli İşçi pozisyonlarında olacağını duyurdu. Kurum hangi kadrodan ne kadar personel alımı yapılacağına dair detay vermedi. 

Kırklareli Lüleburgaz Belediyesi 

Kırklareli Lüleburgaz Belediyesi Personel Hizmetleri yayımladığı bir ilan ilen çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapacağını açıkladı. Belediye tarafından yayımlanan ilanda yer alan boş kadrolar şöyle, İdari Personel, İnovasyon Merkezi Koordinatörü, Bahçıvan, İnşaat Teknikeri, Rekreasyon Uzmanı, Özel Güvenlik Görevlisi, Çöp Toplama Araç Şoförü pozisyonlarında personel alımı yapacak. 

Şırnak Cizre Belediyesi 

Şırnak Cizre Belediyesi Personel Hizmetleri yayımladığı bir ilan ile 150 personel alımı yapacağını duyurdu. Yayımlanan ilan göre alımlar 50 destek personeli (farklı alanlarda uzman ve yetkin ve diğer işlerde çalışabilecek kişiler) ve 100 kamu işçisi pozisyonlarına yapılacak.  

İLANLARA BAŞVURULAR

Yukarıda detayları ve ilan metinlerini aktardığımız personel alım ilanlarına başvurular her kurumun kendi belirlediği yöntem ile yapılacak.