Personel Alımı

KPSS şartsız Kızılay 5 şehirde yüksek maaşla erkek kadın personel alacak!

Türk Kızılayı tarafından  Şanlıurfa,K.Maraş, Kayseri, Konya , İstanbul şehirlerinde görev yapacak personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan personel alım ilanında, “Göç Hizmetleri bünyemizde yürüttüğümüz Toplum Merkezleri Projesi kapsamında psikiyatrik müdahale, psikoterapi ve mültecilerin korunması alanında deneyim sahibi ‘Psikiyatrist Uzman Hekim’ çalışma arkadaşı arayışımız bulunmaktadır.” denildi.

Ayrıca Kızılay tarafından yayınlanan personel alım ilanında adaylarda aranan şartlar arasında Psikiyatri alanında ihtisas yapmış olan, İlgili alanda en az iki yıl iş deneyimine sahip olan , (tercihen hassas  gruplarla ve mülteci nüfusla çalışmış olmak ) Tercihen iyi derecede Arapça bilen adayların başvuru yapacağı aktarıldı.

KIZILAY PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI

Belirtilen başvuru şartlarının yanı sıra şu şartlar da sıralandı:

Yabancılar ve Uluslararası Koruma ve Kanunu hakkında yeterli düzeyde bilgi sahibi,

Farklı kültür, gelenek ve inançlara saygı gösterebilme ve olumsuz çevrelerde çalışabilme becerisine sahip,

Takım çalışmasına yatkın ve iletişim becerileri kuvvetli olan,

Etkili zaman yönetimi yapabilen,

Travmaya maruz kalmış kişilere hizmet verebilecek olan ,

Problem çözme becerisine sahip olan,

Danışanlarının özel hayatlarına ilişkin gizliliğe saygı gösteren ve sağlayan,

Kendi alanı ile ilgili gelişmeleri takip eden ve gelişime açık olan.

KIZILAY PERSONEL ALIM İLANI PERSONEL GÖREVLERİ:

Türk Kızılayı bünyesinde görev yapacak personellerin gerçekleştireceği görevler de personel alım ilanında bulunan iş tanımı kısmında yayınlandı. Yayınlanan iş tanımı kısmında Psikiyatri hekimi klinik karar verici olarak ruh sağlığı ekibi içinde koordinasyonu sağlayacak, Psikiyatrik hizmetin kaliteli olarak verilebilmesi için başvuru, değerlendirme, tedavi, diğer birimlere yönlendirme ve tedaviyi sonlandırma, izleme ve rehabilitasyon aşamaları takip etmesi gerektiği aktarıldı.

Ayrıca görevleri şu şekilde sıralandı:

Tıbbi süreçleri değerlendirerek psikiyatrik tablolara ilişkin ayırıcı tanı yapmak, tanı koymak, tedaviyi planlamak, ilaç ve diğer tedavi yöntemlerinin yanı sıra, uygun görülen psikoterapiyi uygulamak ve/veya yönlendirir,

Birlikte çalıştığı diğer meslek mensupları tarafından gerçekleştirilen psikososyal müdahale uygulamalarının planlanma sürecine dâhil olur, izler ve denetler,

Adli vakalarda ilgili mevzuatlarda tanımlanan iş ve işlemleri yapar,

Başka bir birime veya kuruma sevki gereken hastaların, tıbben gerekli şartlar sağlanarak sevk edildiği birime veya kuruma ulaşımı için gerekli tedbirleri alır.

ONLİNE İŞ BAŞVURUSU YAPMAK İÇİN TIKLAYINIZ