Personel Alımı

KPSS’li KPSS’siz 7 kamu kurumu tarafından personel alım ve memur alımı ilanı yayımlandı!

Kamu kurumlarında görev almak ve memur olmak isteyenler için Resmi Gazete’de 7 kamu kurumu tarafından personel alım ve memur alımı ilanı yayımlandı.

7 KAMU KURUMU TARAFINDAN PERSONEL VE MEMUR ALIM İLANI YAYIMLANDI

Resmi Gazete 21 Aralık personel alım ilanı yayımlayan kurumlar arasında Bursa Uludağ Üniversitesi, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (İSKİ), Kafkas Üniversitesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Bingöl Üniversitesi yer aldığı görüldü.

21 Aralık Resmi Gazete personel alım ilanlarında adaylarda aranan başvuru şartları ve başvuru detayları açıklandı.

resmi-gazete-1-1.jpg

RESMİ GAZETE PERSONEL ALIM İLANLARI

1- BURSA ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI

Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi’nde 2020 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle belirtilen pozisyonlarda toplam 13 (onüç) adet sözleşmeli personel alınacağı bildirildi.

Bursa Uludağ Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi personel alım ilanı detayları için TIKLAYINIZ

96365.jpg

2- İSKİ PERSONEL ALIMI

İSKİ personel alım ilanında “İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Yönetmeliği” hükümlerine göre Genel İdare Hizmetleri sınıfında 6 ncı derecede boş bulunan 8 (sekiz) adet Müfettiş Yardımcısı kadrosuna memur alınacağı bildirildi.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü alım ilanı detayları için TIKLAYINIZ

1325280.jpg

3- KAFKAS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI

Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü tarafından en az ilköğretim mezunu adayların  başvuru yapacağı Temizlik görevlisi personel alım ilanı yayımlandı. Başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden online olarak, İŞKUR hizmet noktalarında ve Alo 170 hattı üzerinde 21-25 Aralık 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Kafkas Üniversitesi personel alım ilan detayları için TIKLAYINIZ

ankara-buyuksehir-belediyesi-2600-tl-maasla-calisacak-300-memur-alimi-yapacak.jpg

4- ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI

Ondokuz Mayıs Üniversitesi tarafından güvenlik görevlisi ve temizlik görevlisi alım ilanı yayımlandı. Güvenlik ve temizlik görevlisi olarak çalışacak işçilerin bugünden itibaren İŞKUR üzerinden başvurularını yapması gerektiği bildirildi.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi personel alım ilan detayları için TIKLAYINIZ

2-belediye-kpss-puani-ile-buro-memuru-personel-alim-sartlari.jpg

5- SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI MEMUR ALIMI

Sahil Güvenlik Komutanlığı memur alım ilanında başvuruların, 28 Aralık 2020-05 Ocak 2021 tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr/sahil-guvenlik-komutanligi-is-basvurusu internet adresi üzerinden eDevlet kapısı vasıtasıyla yapılacağı duyuruldu.

Sahil Güvenlik Memur alım ilan detayları için TIKLAYINIZ

kilavuz-kaptan.jpg

6-KIYI EMNİYETİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ PERSONEL ALIM

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesinde görev yapacak başvuru şartları sağlayan 19 Kılavuz Kaptan alım ilanı yayımlandı. 19 Kılavuz Kaptan alım ilanında Kılavuz Kaptan başvuru şartları aktarıldı. Başvuru yapacaklarda KPSS şartı aranmıyor.

bankalarin-ise-alim-sureci.jpg

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü personel alım ilan detayları için TIKLAYINIZ

7-BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI 

 

Bingöl Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı tüm iş yerlerinde sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere en az lise mezunu KPSS’siz personel alım ilanı yayımlandı.  Başvuru niteliklerini sağlayan adaylar başvurularını, 21/12/2020-25/12/2020 tarihleri arasında www.iskur.gov.tr, esube.iskur.gov.tr, Alo 170 ve e-Devlet üzerinden online olarak başvuru yapabilecektir. Sürekli İşçi Alım İlanına dair tüm ilan ve duyurular http://www.bingol.edu.tr/tr Üniversitemiz web adresinde ilan edilecek olup, bu ilan ve duyurular tebliğ niteliğinde olacaktır. Adaylara ayrıca herhangi bir tebligat yapılmayacaktır.

Bingöl Üniversitesi personel alım ilan detayları için TIKLAYINIZ