Personel Alımı

Kura ve sözlü sınav ile üniversiteye en az ilköğretim mezunu personeller alınacak!

İstanbul Medeniyet Üniversitesi Rektörlüğü ve bağlı tüm iş yerlerinde sürekli işçi kadrosunda istihdam edilmek üzere personel alım ilanı yayımlandı.

11 beden işçisi (Temizlik), 13 güvenlik görevlisi,  Beden işçisi (engelli) 3, Eski hükümlü veya terörler mücadele malul sayılmayacak şekilde yaralanan adayların başvuru yapacağı 1 beden işçisi, 2 güvenlik görevlisi alınacağı açıklandı.

İŞ BAŞVURUSU ADRESİ

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile belirsiz süreli hizmet akdi ile “Sürekli İşçi” alım ilanına başvuru yapacak adayların İŞ-KUR internet sitesi üzerinde ve https://personel.medeniyet.edu.tr/tr adresinde başvuru yapacağı bildirildi.

BAŞVURU TARİHİ

Başvuru şartlarını sağlayan adaylar başvurularını, 07/12/2020-11/12/2020 tarihleri arasında online olarak veya Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü İstanbul Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne şahsen başvurarak yapacaktır.

ÜNİVERSİTE PERSONEL ALIMI GENEL BAŞVURU ŞARTLARI

1) 2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine ilişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk vatandaşı olmak.

2) 18 yaşını tamamlamış olmak.

3) Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak).

4) Görevini devamlı yapmaya engel olabilecek hastalığı bulunmamak.

5) Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak.

6) Tüm iş kollarına başvuracaklar için bu şartlar yanında ayrıca; 26/09/2004 tarihli ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunu’nun 53’üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş veya hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verilmiş olsa bile;

– Kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına mahkûm olmamak. – Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçları, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık ve fuhuş suçlarından mahkûm olmamak.

– Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve hayatın gizli alanına, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçlarından dolayı hakkında devam etmekte olan bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamak.

7) Öncelikli sayılan adayların anılan Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasında belirtilen öncelikli durumlarını gösterir belgeye sahip olmaları gerekmektedir.

8) Diğer hususlarla ilgili mevzuat/yönetmelik hükümlerine göre hareket edilecektir.

TEMİZLİK GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

1) En az ilköğretim, en fazla ortaöğretim (Lise ve Dengi Okul) mezunu olmak

2) Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış- 35 yaşından gün almamış olmak.

3) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak.

4) Göreve başlayacak personelin görevini yapmasına engel sağlık sorununun olmaması (ruhsal ve fiziksel) gerekmektedir. Temizlik görevini yapmaya sağlık yönünden herhangi bir engel ve sakınca bulunmadığını tam teşekküllü sağlık kuruluşlarından alacağı sağlık kurulu raporu ile belgelendirmek. (En az 5 hekim imzalı olmalı ve içinde Psikiyatri Uzmanı olmak zorundadır.)

5) Üniversitenin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak. (Adaylar Üniversitenin tüm iş yerlerinde vardiyalı ve dönüşümlü çalışma düzenini kabul etmiş sayılır).

6) İstanbul il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak

GÜVENLİK GÖREVLİSİ PERSONEL ALIMI ÖZEL BAŞVURU ŞARTLARI

1) En az ortaöğretim (lise ve dengi) mezunu olmak

2) Başvurunun son günü itibariyle 18 yaşını doldurmuş olmak- 35 yaşından gün almamış olmak.

3) Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak

4) 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 14. maddesinde belirtilen Özel Güvenlik Temel Eğitimini Başarı ile tamamlamış olmak, (Temel Eğitimi sonrası çalışma süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olup, kimlik kartı süresinin dolmasına en az 1 yıl kalmış olması) ve Valiliklerce verilen Özel Güvenlik Kimlik (silahlı ya da silahsız) Kartına sahip olmak (Kimlik geçerlilik süresi dolanlar için yenileme eğitiminin yapılmış olması gerekmektedir.)

5) Bu alanda en az iki yıl tecrübeli olmak. Güvenlik Görevlisi olarak çalıştıkları yerden alınacak tecrübe belgesi ve/veya Güvenlik üzerine meslek gruplarına ait meslek kodlarını gösterir SGK prim dökümü aranacaktır.

6) Göreve başlayacak personelin, güvenlik görevini yapmaya engel olacak vücut ve akıl hastalığı ile engeli bulunmadığını tam teşekküllü sağlık kuruluşlarından alacağı sağlık kurulu raporu ile belgelendirmeleri gerekmektedir.

7) Üniversitenin tüm yerleşkelerinde iç ve dış mekânda vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak. (Adaylar Üniversitenin tüm iş yerlerinde vardiyalı ve dönüşümlü çalışma düzenini kabul etmiş sayılır).

8) İstanbul il sınırları içerisinde ikamet ediyor olmak

İLAN METNİ İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS 75 Puan ile belediyeye memur alınacak!

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında Sivas’ta bulunan Hafik ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından memur alım ilanı yayımlandı. Memur alım ilanında KPSS’den en az 75 puan alan adayların başvuru yapabileceği bildirildi.

Sivas’ta bulunan Hafik ilçesinde Belediye Başkanlığı tarafından Resmi Gazete’de memur alım ilanı olacağı duyuruldu.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

KPSS 75 Puan ile belediyeye memur alınacak!

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi personel alacak!

Rize’de bulunan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi personel alım ilanında en az lise mezunu adayların başvuru yapacağı aktarıldı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi personel alacak!

En az 6000 TL maaşla TUBİTAK’ta çalışacak personel aranıyor!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı (TÜBİTAK ) bünyesinde en az 6000 TL Maaşla çalışacak personel arandığı duyuruldu. TUBİTAK personel alım ilanı detayları haberimizde…

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

En az 6000 TL maaşla TUBİTAK'ta çalışacak personel aranıyor!