Personel Alımı

KYK'ya ve PTT'ye 6 Bin 220 Personel Alımı Yapılıyor

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi’ne (PTT) ve Kredi ve Yurtlar Kurumu’na (KYK) 6 Bin 220 personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Söz konusu yayımlanan ilana göre; adaylardan talep edilen genel başvuru şartlarını ve merak edilen tüm detayları açıklıyoruz.

Peki hangi kadrolara kaç personel alımı yapılacak? İşte merak edilenler…

KYK’YA BİN 220 PERSONEL ALIMI YAPILIYOR

KYK tarafından yayımlanan personel alım ilanına göre; 463’ü kadın 293’ü erkek olmak üzere toplam 756 adet Sözleşmeli Yurt Yönetim Personeli, 10 (on) adet Diyetisyen ve 5 (beş) adet Destek Personeli (Şoför) olmak üzere 15 (on beş) adet, taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere aşağıdaki Ek-2 sayılı tabloda dağılımı gösterilen 162 (yüz altmış iki) adet Diyetisyen, 44 (kırk dört) adet Psikolog, 162 (yüz altmış iki) adet Büro Personeli, 81 (seksen bir) adet Destek Personeli (Şoför) olmak üzere toplam 449 (dört yüz kırk dokuz) sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı.

PTT’Ye 5 BİN PERSONEL ALIMI YAPILIYOR

PTT tarafından yayımlanan ilana göre ise 5 bin personel alımı yapılacağı açıklandı.

PTT tarafından yayımlanan ilanda ise alım yapılacak olan kadrolar ise;

*Uzman yardımcısı(250),

*Mimar (20) Mühendis (200),

*Avukat (82),

*Gişe ve büro görevlisi (2625),

*Tekniker (200),

*Postacı (1623)

Bir Yorum

  1. ya o kadar komikki gişe görevlilerinin orada çalışmış olması şartı konmuş
    bu kadar da torpil olmazki yazık ya

  2. Yazıklar olsun, sakın biz kadro açtık diye ortalıkta dolanmasınlar. 160 adet firma görevlisi kadrosuna ptt de hali hazırda çalışmış olmak şartı konmuş. Allah ıslah etsin sizi. Sakın dindarız demeyin. Siz Allahtan korkmuyorsunuz

  3. Iste bu kadar sacma..Mernis sarti ne ya bu ne sacmaliktir boyle . Tercihleri kaldiriorsunuz kurumlar alicak diyorsunuz kurumlard sacma sapan ibareleri eklio helal olsun ..

  4. Bende mahdurum dört aralıkdan sonra işegirdim şimdi çikan kanunun mağduruyum sekiz aydır kyk kız öğrenci yurdunda temizlik işimdeyim bu mahduriyetimizin giderilmesini talep ediyorum sayın cumhurbaşkanım saygılar sunuyorum

  5. ya.bunlar hepsi torpildir onlar.kendi.adamları aliyor lar.nerde adelet batsın adelet bizim gibi garibanlar ortada kalıyor batsın adelet isyan ediyorum isyan ediyorum

  6. Herkes beğenmediği bir şarta çamur atmış. Arkadaş, giremiyorsanız vardır bir hayr diyin geçin ağzınıza yapışmış bir torpil lafı rastgele sallayıp duruyorsunuz. Böyle ağlayıp zırlayıp sağa sola saldıranlar inşaAllah hiçbir zaman devlet kadrosuna giremezler. Öylelerinden bu vatana millete fayda gelmez, onlar ancak kendi çıkarlarına bakarlar.

  7. Niye eski ilanları yayinlayip duruyorsunuz ki amaç ne dalgami geliyorsunuz .Bizde burda boşu boşuna heyacanlaniyoruz

  8. Ya arkadaşlar direk habere bakıyorsunuz.
    Tarihlere hiç dikkat ediyormusunuz?