Personel Alımı

Lise Mezunu ve 85 KPSS Puanıyla Memur Alım İlanı Yayımlandı

Pazaryeri Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere memur alımı yapacağını duyurdu. Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre yapılacağı açıklanan memur alım ilanına dair detayları sizlere aktarıyoruz. 

PAZARYERİ BELEDİYESİ MEMUR ALIM İLANI

Yayımlanan memur alım ilanına göre söz konusu alım Memur pozisyonu yapılacak. Lise ve dengi okul mezunu adayların başvuru yapabileceği personel alım ilanına başvuru yapmak için ise 2016 KPSS’den en az 85 puan almış olmak gerekiyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

Pazaryeri Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adayların ilan metninde yer alan tüm başvuru koşullarına haiz olmaları gerekiyor. 

Türk vatandaşı olmak, Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı veya bedensel engeli bulunmamak, İlan edilen kadro için aranan diğer başvuru şartlarını taşımak, Yaptırılacak güvenlik soruşturması sonucunda göreve başlamasında bir sakınca bulunmamak, Lise ve dengi okul mezunu olmak, Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak ve 2016 KPSS KPSSP94 puan türünden en az 85 almış olmak.

BAŞVURU EVRAKLARI

İlana başvuru yapacak adayların başvuru esnasında bazı belgeleri kuruma teslim etmeleri gerekiyor. Bu evraklar arasında, İş Talep Formu Kurumdan temin edilecektir. (Yönetmeliğin Ek-1′ indeki Başvuru Formu) Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet belgesinin fotokopisi, Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin fotokopisi, KPSS Sonuç Belgesinin çıktısı, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı, Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı, 2 Fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak) bulunuyor. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Söz konusu memur alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını 14/06/2018 den 20/06/2018 günü saat 17.30′ a kadar (mesai günlerinde saat 08:30-17:30 arasında) Pazaryeri Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna teslim etmek suretiyle yapabilecekler. Adaylar başvurularını ister şahsen isterse posta yoluyla yapabileceklerdir. 

Kamupersoneli.net – ANKARA