Personel Alımı

Lise, Önlisans ve Lİsans Mezunu Tahsildar, Hizmetli ve Zabıta Alımı Yapılıyor

Kamupersoneli.net ailesi olarak farklı kamu kurumları tarafından çeşitli platformlar üzerinden yayımlanan memur ve işçi alım ilanlarını siz okuyucularımıza aktarıyoruz.

Bu haberimizde siz okuyucularımıza Sivas ili Güneykaya Belediyesi tarafından yayımlanan memur alım ilanına dair detayları aktarıyoruz. Kurum tarafından yayımlanan ilan metninde yer alan kadrolar adaylardan talep edilen koşullar ve başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin detayları sizlere aktarıyoruz. 

TAHSİLDAR, HİZMETLİ VE ZABITA ALIM İLANI

Yayımlanan memur alım ilanına göre, Güneykaya Belediyesi 3 farklı pozisyonda personel alımı yapacağını duyurdu. Kurum yayımladığı ilan metninde, Önlisans mezunu Tahsildar, Lise mezunu mezunu Hizmetli ve Lisans mezunu Zabıta alımı yapacak. 

Kamu Personeli Seçme Sınavı puan sıralamasına göre yapılacağı ilan edilen personel alımlarına başvuru yapacak adayların ise ilgili puan türünden en 60 puan almış olmaları talep ediliyor. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Yukarıda yer alan pozisyonlara yapılacak memur alım alımları için yayımlanan ilan metninde, adaylardan talep edilen başvuru koşulları da yer aldı. İlan metninde yer alan açıklamaya göre, Sivas ili Güneykaya Belediyesi tarafından yayımlanan memur alım ilanlarına aşağıda yer alan başvuru koşullarını sağlayan adayların başvurularının kabul edileceği bildirilirken başvuru koşullarını sağlamayan adayların başvuru yapsalar bile başvurularının geçersiz olacağı bildirildi. 

Türk vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Erkek adaylar için askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş bulunmak ya da askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak. Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak. Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak. 2016 Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) en az 60 almış olmak,  Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak şartları bulunuyor. 

BU koşulların dışında ayrıca Zabıta alımları için bası koşullar bulunuyor. Buna göre Zabıta alımlarına başvuru yapacak adayların; erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak, en fazla 30 yaşında olmak şartı yer alıyor. 

Tahsildar ve Hizmetli alımlarına başvuru yapacak adayların ise Tahsildar ve zabıta memuru kadroları için M.E.B.’den Onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası Sahibi Olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelendirmek koşulu yer alıyor. 

BAŞVURU SÜRECİ

Zabıta, Tahsildar ve Hizmetli alım ilanına başvurular 16 Temmuz tarihi itibariyle başlayacak. İlana başvuruda bulunacak adaylar başvurularını; (İş Talep Formu, Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının fotokopisi, Diploma veya Mezuniyet belgesinin fotokopisi, KPSS Sonuç Belgesinin çıktısı, Askerlik durum belgesi, sağlık raporu ve 2 Fotoğraf ile birlikte) kuruma şahsen veya posta yoluyla yapılacak. İlana dair diğer detayları belediyeyi arayarak veya belediyenin internet sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA