Personel Alımı

Marmara Üniversitesine Naklen Tayin İle Harita Mühendisi Alınacak

Marmara Üniversitesi Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile bir ilanını yayımladı. Yayımlanan ilanda Marmara Üniversitesi naklen tayin ile harita mühendisi alımının yapılacağı ifade edildi. Detaylar ise şöyle;

ALINACAK PERSONELLER

– Harita Mühendisi (1)

GENEL AÇIKLAMALAR

Üniversitemiz Rektörlük Göztepe Kampüsü Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığında görev yapmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi Harita Mühendisi ihtiyacını karşılamak üzere diğer Kurum ve Kuruluşlardan NAKLEN TAYİN ile Mühendis alınacaktır.

Başvurmak isteyenlerin aşağıda derecesi, adedi belirtilen Mühendis kadrosuna ilanın yayım tarihinden itibaren 15 gün içerisinde Marmara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Göztepe/İSTANBUL adresine bizzat dilekçeleri, özgeçmişleri ve hizmet belgeleri ile başvurmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR

Başvurular ilanının yayım tarihinden 15 gün sonrasına kara başvuru yapılacaktır. Başvurular dilekçe, özgeçmiş ve hizmet belgeleri ile yapılacaktır. Adaylar başvurularını Marmara Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Göztepe/İSTANBUL adresine yapacaklardır.