Personel Alımı

Memur ve Zabıta Alım İlanına Başvurular Ne Zaman? (KPSS'den 55 Puan Şartı Var)

Afyonkarahisar Çobanlar Belediyesi tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda memur, zabıta ve tahsildar memuru alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilanda KPSS’den en az 55 puan şartı da aranmaktadır. Peki ilana başvurular ne zaman? Konu hakkında detayları okuyucularımızla paylaşıyoruz…

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Yayımlanan ilana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını Afyonkarahisar Çobanlar Belediyesine şahsen olarak yapacaklardır. Söz konusu ilanın başvuru kılavuzunda adayların yanlarında bulundurması gereken başvuru evrakları da belirtilmiştir. Adaylar başvurularını 10 ile 11 Eylül tarihlerinde yapacaklardır.

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra ilana başvuru yapacak olan adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Adaylarda aranan şartlar ise şöyle:

Türk vatandaşı olmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmamak, kadrolar için belirlenmiş KPSS şartını sağlamak (7 kadro için bu şart en az 55, mühendis kadrosu için 60), Kadroların gerekliliklerine göre belirlenen eğitim şartını sağlamak, Zabıta ve İtfaiye Eri alımları için talep edilen tüm özel koşulların sağlamak.

Bir Yorum

  1. Benim askerlik tecilli ilanda ertelenmiş yazıyor tecilli ertelenmek demek değilmi ? Yardımcı olur musunuz