Personel Alımı

Mersin Büyükşehir Belediyesi personel alımı yapıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi İŞKUR sayfasında yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre Mersin Büyükşehir Belediyesi geçici istihdam etmek üzere 1 adet inşaat teknolojileri tekniker, 1 endüstri mühendisi ve 3 adet büro personeli olmak üzere toplam 5 personel alımı yapacak.

İSTENİLEN ÖZEL ŞARTLAR

Büro personeli alımı için adayların en az önlisans mezunu olmaları ve Office programlarına hakim olmaları gerekmektedir. İnşaat teknolojileri teknikeri alımı için adayların tercihen üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun ve raporlama, planlama ve organizasyon yeteneği güçlü olması gerekmektedir.

Endüstri mühendisi alımı için ise adayların, aynı şekilde ilgili bölümden mezun olmaları ve sistematik kişiler olması gerekmektedir.

PERSONEL ALIMI BAŞVURULARI

Büyükşehir belediyesi personel alımı başvuruları başlamış olup yarın yani 4 Kasım 2020’de mesai bitiminde sona ermektedir. Başvuruda bulunmak isteyen adayların www.mersinbuyuksehiras.com.tr adresi üzerinden online başvuru yapmaları gerekmektedir.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından İŞKUR sayfasında yayınlana resmi ilanı görüntülemek ve ilan hakkında daha fazla bilgi edinmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Bir Yorum

  1. Merhabalar iş imkanlarımızı büyük bir öz sevgiyle takip ediyorum tek katılım sizlerle çalış mak istiyorum bana bu şansı
    Verirseniz ben den çok çocukları mı sevindirirsiniz umarım ınşallah olur sevgiyle kalın