Personel Alımı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) TYP Kapsamında 1645 Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından TYP kapsamında personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanda 1645 personel alımı yapılacağı ifade edildi. Söz konusu ilana başvurular sona eriyor. İlan hakkında tüm detayları kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz…

BAŞVURU DETAYLARI

Yayımlanan ilanda Milli Eğitim Bakanlığı’nın Yalova ve Kayseri’de personel alımı yapılacağı ifade edildi. Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu ilanı İŞKUR üzerinden yayımlandı ve başvurular 7 Eylül’de başladı. Kadrolara göre başvurular 10 – 11 Eylül’de sona erecektir.

TYP ilanları İŞKUR aracılığıyla yayımlanmaktadır. Bu ilana başvuru yapacak adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden yapacaklar. Ayrıca isteğe bağlı olarak adaylar İŞKUR Müdürlükleri aracılığıyla bizzat başvuruda bulunabilirler. İlana başvuru yapacak olan adaylar alt tarafta yer alan link üzerinden çıkan ekranda “ARA” butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) TYP Kapsamında 1645 Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) TYP Kapsamında 1645 Personel Alımı Başvuruları Sona Eriyor

GENEL ŞARTLAR

Tüm bunların yanı sıra adaylarda bazı şartlar aranmaktadır. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. Adaylarda aranan şartlar ise şöyle:

“Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Türkiye İş Kurumu’na kayıtlı işsiz olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Emekli, malul, dul ve yetim aylığı almıyor olmak, Öğrenci olmamak (açıköğretim öğrencileri hariç), TYP’den yararlanılmaya başlanan gün itibarıyla Sosyal Yardım Bilgi sistemi üzerinden yapılacak sorgulamada herhangi bir nakdi sosyal yardım almıyor olmak ve talep edilen yaş aralığında olmak.”