Personel Alımı

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Yeni Personel Alımları Yapıyor- MİT Personel Alımı 2019

* ÖNEMLİ UYARI: PERSONEL ALIM İLANI DEĞİLDİR. BAŞVURU YAPANLAR ARASINDAN KADRO İHTİYACI OLMASI DURUMUNDA ÇAĞRI YAPILMAKTADIR.

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) resmi internet sitesi üzerinde yer alan kariyer ekranı aracılığıyla personel alımlarını gerçekleştirmekte.

PEKİ MİT HANGİ KADROLARDA PERSONEL ALIYOR?

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) personel alımı yapacağı kadroları ise;

1- İstihbarat Uzmanı

2- Arapça Dil Uzmanı

3- Bilim ve Teknoloji Uzmanı olarak açıkladı.

MİT’TEN YAYIMLANAN DETAYLAR

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından açıklanan detaylarda ise;

“Millî İstihbarat Teşkilâtı bir gizli servistir.  İstihbarat üretmenin en temel faktörü nitelikli insandır

 MİT’te çalışmak herhangi bir işten fazlasını ister.

Bu iş;

Analitik zekâyı, yaratıcı düşünmeyi,özgüveni, yüksek sorumluluk bilincini, yabancı dil bilgisini, entelektüel donanımı, profesyonel disiplini, güçlü yazılı ve sözlü iletişim becerilerini, takım çalışmasına yatkınlığı,gelişime, değişime açıklığı ve ketumiyeti, gerektiren sıra dışı bir kariyerdir.

Başarımızın anahtarı bu niteliklere sahip, işini yaşam tarzı olarak benimsemiş çalışanlarımızdır.” deniliyor.

BAŞVURU ŞARTLARI VE DETAYLAR İÇİN: “http://www.mit.gov.tr/iksayfasi” WEB ADRESİNİ ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ…

* ÖNEMLİ UYARI: PERSONEL ALIM İLANI DEĞİLDİR. BAŞVURU YAPANLAR ARASINDAN KADRO İHTİYACI OLMASI DURUMUNDA ÇAĞRI YAPILMAKTADIR.

Bir Yorum

  1. Ben meskek lisesi elektrik elektronik mezunuyum 3 çocuk babasiyim meslegimle ilgili iş için başvuru yapabilirmiyim acaba yardimci olurmusunuz .

  2. Ben meskek lisesi elektrik elektronik mezunuyum 3 çocuk babasiyim meslegimle ilgili iş için başvuru yapabilirmiyim acaba yardimci olurmusunuz .

  3. Ben meskek lisesi elektrik elektronik mezunuyum 3 çocuk babasiyim meslegimle ilgili iş için başvuru yapabilirmiyim acaba yardimci olurmusunuz .

  4. Ben meskek lisesi elektrik elektronik mezunuyum 3 çocuk babasiyim meslegimle ilgili iş için başvuru yapabilirmiyim acaba yardimci olurmusunuz .

  5. Çok cahil im saf bi görünümü var
    Hertürlü ortama ayak uydurabiliyorum
    Hertürlü araç is makinasi 90 metreye kadar gemi şu altı kaynağı ihtiyatro olursa beni bulursunuz yazdığım isim hayal ürünüdür