Personel Alımı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 135 Sivil Memur Alımı Devam Ediyor

Geçtiğimiz Aralık ayının son gününde Milli Savunma Bakanlığı (MSB), 135 sivil memur alımı yayınladı. İlanın yayınlanmasıyla beraber başlayan başvurular 6 Şubat 2017’ye kadar devam edecek.

MSB memur alımına başvuru yapacak adaylarda; T.C. vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, askerliğini yapmış, muaf ya da tecilli olmak, herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657’ye tabi olarak çalışıyor olmamak, sözleşmeli subay, astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak çalışıyor olmamak, lise, önlisans, ortaöğretim mezunları için 2016 KPSS puanına sahip olmak şartları aranıyor.

Adaylar sınava giderken, nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, mezuniyet belgesi, erkek adaylar için askerlik durum belgesi, iş talep formu, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formu, 12 adet vesikalık götürecekler.
 

Bir Yorum

  1. Sayfaya giriş yapılmıyor hata veriyor nasıl başvuru yapabilirim

  2. başvuru yapılacak web sitesinin teknik sorunları tam bir skandal, bir memurluk için ha bire siteye bakıp başvurmaya çalışıyoruz, o kadar çok eksiği ve hatası var ki yazıklar olsun

  3. Bu ne arkadaş hep hata raporu veriyor. insanlarla dalga mı geçiyorlar yazık. Güzel ülkem ne hale geldi.

  4. Hata verdiğinde ısrarla devam edin sonunda oluyo 15 dk mı aldı

  5. arkadaşlar kpss puan türü benim 3174 uyuyo 3001 de nasıl ikisinide secicem

  6. selam arkadaşlar bu asgari puan ne demek bir bilgi verirmisiniz şimdiden çok teşk ederim