Personel Alımı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 396 Sivil Memur Alımı İçin Başvurular Sona Eriyor (En Az Lise Mezunu)

Milli Savunma Bakanlığı en az lise mezunu 396 sivil memur alımı yapacağını günler öncesinde Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayımladığı ilanında belirtti. Söz konusu personel alım ilanına başvurular sona eriyor. 

Bu kapsamda Milli Savunma Bakanlığı 396 sivil memur alım ilanı hakkında başvuru detaylarını, başvuruların nasıl yapılacağını ve genel şartların nasıl olacağını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz. 

BAŞVURU DETAYLARI

Milli Savunma Bakanlığı en az lise mezunu 396 sivil memur alım ilanına başvurular 12 Şubat 2018 tarihinde sonra erecektir. İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını Milli Savunma Bakanlığının resmi web adresi üzerinden ve “https://pertem.kkk.tsk.tr/01Basvuru/memur2017/kimlikBilgileri.aspx?ssid=6e5a99d6-3ca7-40f8-a92f-3337465ab341&tid=55” web adresi üzerinden yapabileceklerdir. 

Adaylar başvurularını tamamladıklarından sistem tarafından başvuru numarası verilecek bu numara ile adaylar başvurularını kontrol edebileceklerdir. Konu ile ilgili olarak 26 Şubat 2018 tarihinden sonra ön başvurusu kabul edilen ve her unvan için belirlenecek aday sayısı ve adayların isim listesi www.msb.gov.tr adresinde tebliğ niteliğinde yayımlanacaktır.

GENEL VE ÖZEL ŞARTLAR DA BELİRTİLDİ

Milli Savunma Bakanlığı 396 memur alım ilanı için genel şartlar ve unvanlara göre özel şartlar belirtilmiştir. Kamupersoneli.net olarak genel şartları adaylarımızla paylaşıyoruz. Özel şartları ve başvuru detaylarını öğrenmek için aşağıdaki başvuru kılavuzuna tıklayabilirsiniz.

GENEL ŞARTLAR

Milli Savunma Bakanlığı 396 sivil memur alım ilanında adayların bazı şartları karşılamaları bekleniyor. Bu şartlara haiz olmadan başvuru yapan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. Buna göre söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylarda Milli Savunma Bakanlığı tarafından “657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48’inci maddesinde belirtilen genel ve özel şartlara sahip olmak, Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşunda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi görevlerde çalışıyor olmamak, Sözleşmeli subay, sözleşmeli astsubay, uzman erbaş veya sözleşmeli er olarak sözleşmesi feshedilmiş veya halen çalışıyor olmamak, Memur Olur raporu almış olmak, Bakanlar Kurulu Kararları ve mahkeme kararlarınca terör örgütü olarak kabul edilmiş tüm terör örgütleri ile herhangi bir irtibatı veya iltisakı bulunmamak, Her bir kadro unvanı için belirlenen niteliklere sahip olmak” şartları aranmaktadır.

Bir Yorum

  1. Pdf dosyasının en altında başvuru yapmak için tıklayınız yazısı var. Ordan başvurunuzu yapabilirsiniz.

  2. başvuruyu yapamıyoruz. surekli aynı yere yönlendiriliyoruz. bi dümen var ama hayırlısı