Personel Alımı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Personel Alımı Yapıyor ! İşte Tüm Detaylar..

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü aracılığı ile çeşitli ilanlar yayımlandı. Bu ilanların detaylarını kamupersoneli.net olarak okuyucularımızla paylaşıyoruz… 

MSB tarafından İŞKUR aracılığı ile yayımlanan ilanda personel alımlarının “Oto döşemeci, marangoz, Armadör İşçisi, Metal Sac İşleme İşçisi, Lastik (Konfeksiyon) İmal İşçisi, Uçak Bakım Teknisyeni (Gövde-Motor), Saraç, Lastik Teknisyeni, Metal Teknolojisi Teknisyeni ve Boyacı-Metal” kadrolarında yapılacağı ifade edildi. 

GENEL ŞARTLAR

Milli Savunma Bakanlığı tarafından belirtilen yukarıdaki kadrolara başvuru yapacak olan adayların bazı şartları taşımaları gerekmektedir. Bu şartlara haiz olmayan adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. İşte başvuru şartları:

Yayımlanan ilanlarda adaylardan talep edilen genel başvuru şartları ve özel başvuru şartları kadrolara göre farklılık göstermektedir.

Adayların başvuru şartları detaylarını incelemeleri gerektiği ifade edilirken kadrolara göre farklılık gösteren şartlara uyumlu olmayan adayların başvuru şartlarının geçersiz sayılacağı açıklandı.

Ayrıca başvuru tarihlerinin de ilanlara göre farklılık gösterdiği açıklanırken adayların başvuru tarihlerini detaylı incelemeleri gerektiğine yer verildi.

BAŞVURU DETAYLARI

İlana başvuru yapacak olan adaylar başvurularını aşağıdaki link üzerinden yapacaklardır. Adaylar aşağıdaki link üzerinden İŞKUR’un sitesinden başvurularını yapacak ve ilanların detaylarını öğrenebileceklerdir. Adaylar aşağıdaki link üzerinden iş ilanı arama bölümünde işyeri türü bölümüne ‘kamu’ işyeri ünvanı bölümüne de ‘MSB’ yazarak arama butonuna basacaklardır.