Personel Alımı

MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı Piyade Komando Alıyor! Komando Alımı 2019

UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Yayımlanan ilana başvuru yapacakların Türk vatandaşı ve erkek olmaları zorunlu.

Ayrıca adaylar eğitim seviyelerine göre belirtilen kadrolara başvuru yapabilecekler.

Bunun yanı sıra uzman onbaşı adaylarının ilkokul/ortaokul veya yurt dışında bulunan okullardan mezun olmaları gerekiyor.

Diğer yandan uzman çavuş adayları için ise en az lise ve dengi okul mezunu ile yurt dışındaki dengi olan okullardan mezun olmaları talep ediliyor.

Adaylardan askerlik şartı talep ediliyor ve başvuru yapacakların askerlik görevini erbaş veya er olarak yapmış olması ve başvuru yaptığı esnada askerliğini yapıyor olması zorunlu.

Diğer yandan 1 Ocak 2019 tarihi itibariyle (01 Ocak 2019 tarihi itibarıyla) yirmiyedi (27) yaşını bitirmemiş (28 yaşından gün almamış) olmak (01 Ocak 1992 tarihi ve sonrasında doğanlar) başvuru yapabilecekler.

Adayların askeri öğrencilik ile ilişiklerinin kesilmemiş olması talep ediliyor.

Diğer başvuru şartları alt kısımda bulunmaktadır.

BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Yayımlanan ilana başvurular Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin sistemi web adresi; “personeltemin.msb.gov.tr” üzerinden yapılabilecek.

KADRO DETAYLARI

MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı Piyade Komando Alıyor! Komando Alımı 2019MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı Piyade Komando Alıyor! Komando Alımı 2019MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı Piyade Komando Alıyor! Komando Alımı 2019MSB Kara Kuvvetleri Komutanlığı Piyade Komando Alıyor! Komando Alımı 2019

DETAY İÇİN TIKLAYIN

Bir Yorum

  1. söşlesmeli erlerden herkuvvetten başvuruyapıla bilsin bizcok madur edildik

  2. Bunda da bin son dakika düzenlemesiyle yine 99 lular alınır binlerce kişi yine mağdur olur.

  3. Alimlar nezaman basvurularda cikmiyor telefon veya bilgisayar fark ediyormu telefondan girdigimde uzman erbaslik yada uzman onbasilik basvurusu yok sadece sozlesmeli er basvurusu var lutfen yardimci olurmusunuz.

  4. Biran önce başlasın alımlar inşAllah isteyen herkese nasip olur

  5. Askerlik şartı kaldırılsın askerliğimi yapmadım ben ve bu yüzden de uzmançavuşa gidemiyorum

  6. Askerlik istemesin artık yaa 2000 li lerde rahatca uzman olsun

  7. Bn askerliğimi bitirdiğim halde sadece bayılma nedeniyle bana a.s elverişli değildir raporu verildi ve bn bu yüzden çok mağdurum lütfen bisey yapılsın artık gerekirse bütün sınavlara eğitimlere girmeye razıyım gerekirse yeniden askerliğimi yaparım ama bn bunu kabul edemem

  8. Piyade uzman obaşı alımı ne zaman bilgisi olan paylaşabilir mi ?

  9. Ben ankarada sınavları kazandım ve suriye hudut bölgesinde askerlik yapmama rağmen sağlık dan düzdabansın deyip beni almadılar mağdurum buna bir çözüm lütfen…

  10. sınavın bır tanesıne gırdım ve kaybettım dıyer basvuruları beklıyom ama 5 ay oldu yenı basvurular nezman olacak bılmıyom nezaman başvurular olacak ve ben askerım şuan 2. 6 ayımı yapıyorum lutven başvurular olsun.